Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bjønneslegene AS
Beste legen!
Lege: Hildur Gudmundsdottir SkrevetBeste legen jeg har hatt. Ho gir seg ikke før hun har funnet ut hva som er galt, slik som mange andre leger gjør. Hun lytter å tar seg godt tid så jeg føler meg trygg. Ville ikke byttet henne ut for noen andre.
Beste lege
Lege: Siri Dalsmo Berge SkrevetFantastisk lege som bryr seg og undersøker grundig for evt behandling. Er hun i tvil sender hun videre til spesial lege.
imøtekommende
Lege: Marthe Haugland Evensen Skrevetblid og hyggelig lege som er meget lett å snakke med. graver og spør for å finne ut a problemene og det føles som hun vil ha med deg som pasient i avgjørelser om hva som skal gjøres :) lege etter min smak som ikke bare sender ut resepter eller sykemelder i vildenssky, men ute etter gode løsninger :) er alvorlig samtidig som smilet og latteren sitter løst.
Denne legen anbefaler jeg ikke til noen!
Lege: Hildur Gudmundsdottir SkrevetHun overkjørte deg I timene, avbryter deg mens du snakker, har ikke tid til pasienter, og velger selv hva som er viktig å prioritere for deg! Hun har heller ikke telefon tid. Ville ikke anbefalt denne legen til mine verste fiender.
Lyttende lege
Lege: Hildur Gudmundsdottir SkrevetTar deg på alvor, lytter, stiller relevante spørsmål og virker interessert i å hjelpe. Tar seg tid til å undersøke deg ordentlig.