Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bjønneslegene AS
Trygg, dyktig og solid
Lege: Siri Dalsmo Berge SkrevetJeg er så takknemlig for at Siri er tilbake som fastlege og for at jeg fortsatt er en av pasientene som har henne. Hun er tilgjengelig, tar seg tid og gjør meg trygg.
I en krevende helsesituasjon rett før permisjonen hennes tok hun også trygt og bestemt ansvar og kontroll da det sviktet de fleste andre steder.
Jeg setter også stor pris på legekontoret Bjønneslegene og de ansatte på kontoret og laben.
Venteliste er bedre.
Lege: Silvia Loraine Bollati de Bernal SkrevetSilvia er mer opptatt av å være rett enn å høre på pasienten sin. Hun er en lege uten empati og får deg til å føle at du sløser vekk tiden hennes når du spør om hjelp. Om det er kroniske sykdommer, smerte i kropp eller andre plager så er favoritt rådet hennes at du må bare ut på tur.
Har aldri følt meg så lite ivaretatt eller hørt på hos en fastlege. Her er det bedre å sette seg på en venteliste til en annen fastlege i stedet for å dra til henne.
Svært misfornøyd
Lege: Elisabeth Bruflodt Stenhagen SkrevetI 7 år sto jeg på venteliste for å få en ny fastlege. Fra dag 1 da jeg fikk tildelt Elisabeth som fastlege, har jeg alltid følt meg ukomfortabel og misforstått. Så forrige uke hadde jeg min dårlige opplevelse! Ikke et eneste spørsmål ble stilt av meg!!! Jeg måtte komme med informasjon selv, som hun skrev ut på datamaskinen, uten å stille spørsmål! og det for meg som faktisk aldri innrømmer eller sier noe! Jeg følte meg ikke velkommen, ikke hørt og fikk faktisk ikke forklare klagene mine. Jeg fikk en følelse av at jeg måtte forlate kontoret raskt. umenneskelig og respektløst!
flink
Lege: Silvia Loraine Bollati de Bernal Skrevetflink lege,jeg følger godt opp så samarbeidet fungerer bra.verre med legesekritærene,de burde ta et kurs
Den beste fastlegen
Lege: Elisabeth Bruflodt Stenhagen SkrevetJeg er superfornøyd med Elisabeth som fastlege. Hun lytter, tar meg på alvor og er forståelsesfull. Veldig enkel å snakke med. Anbefales virkelig.