Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bjønneslegene AS
Super god lege
Lege: Hildur Gudmundsdottir SkrevetHar aldri hatt en så bra lege, hun lytter til deg og finner løsninger på ting . Er en fryd og dra til legen når man har Hildur
Lite imøtekommende
Lege: Gunn-Renate Larseng SkrevetDenne legen vil jeg ikke anbefale. Når det gjelder enkle medisinske prosedyrer, er hun kanskje dyktig, men som person opplevde jeg henne som ganske overkjørende og nesten uhøflig. Hun mangler dessuten ydmykhet i forhold til å henvise der hun selv mangler kompetanse.
Omsorgsfull og dyktig
Lege: Marthe Haugland Evensen SkrevetFaglig dyktig og sjekker alltid opp ekstra dersom hun er usikker på noe. Hun tar seg alltid ekstra tid til pasientene, og tar deg på alvor. Hun har hjulpet meg mye, og ekstremt glad for at hun er min fastlege!
Fantastisk lege
Lege: Lars Christian Kvalbein-Olsen SkrevetFøler meg sett, hørt å blir tatt på alvor med mitt sykdomsbilde. Jeg stoler fult og helt på min fast lege å kan virkelig anbefale han.
Trygg og bestemt lege med bein i nesa
Lege: Elisabeth Bruflodt Stenhagen SkrevetHer blir du tatt seriøst! Elisabeth nøler ikke med en god henvisning for full utredning. Betryggende å ha henne som fastlege da hun mener hun skal komme til bunns i mitt problem selv om andre har forsøkt før henne. Anbefaler henne på det sterkeste, føler meg trygg her!