Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Persaunet Legesenter
Varm og omsorgsfull
Lege: Hanna Moum SkrevetHun er fastlegen min og jeg er veldig fornøyd. Følger opp henvendelser også digitalt raskt og effektivt. Når jeg er til henne føler jeg hun hører meg og tar seg tid, jeg har også blitt henvist til andre når det har vært behov. Veldig fornøyd og håper hun ikke pensjonerer seg på mange år!
Veldig bra lege man kan føle seg trygg hos
Lege: Michael Ulvan SkrevetVært min fastlege i mange år. Grunnet kronisk sykdom er jeg der minimum 5 ganger i året.
Tar deg på alvor og er kunnskapsrik og med ett glimt i øyet. Hele senteret bærer preg av ett godt miljø.
Henviser kjapt til spesialister når det er behov for det.
Hele familien går her og har samme inntrykk av lege og senter.
Jeg er veldig fornøyd.
Lege: Hanna Moum SkrevetFor første gang i mitt liv ble jeg alvorlig syk, jeg ble øyeblikkelig henvist videre. Alt gikk fort og effektivt ; en snau måned etter fastlegens mistanker var div. blodprøver, MR og CT og flere nødvendige undersøkelser tatt og ble jeg operert. Hun har gitt meg veldig god støtte og oppfølging.Tusen takk fastlegen min, jeg setter så pris på deg og jobben du gjør.
Meget dyktig lege!
Lege: Michael Ulvan SkrevetLegen har en lang venteliste. Det er det lett å forstå. Selv ventet jeg i over halvannet år på å komme inn.
Men det var ventetiden verd!
Jeg ble nylig operert i foten for "plateepitelkarsinom" i huden. Ved en rutinemessig etterkontroll (ekstra vev ble fjernet på dagkirurgi på St. Olavs Hospital) ble det konstatert ved mikroskopsundersøkelse at Ulvan hadde fjernet alt av den opprinnelige svulsten. Glimrende jobb!
Legesenterets ansatte virker alle positive og humørfylte.
I motsetning til flere andre legesentre er i tillegg responstiden på telefonen absolutt fantastisk.
Dyktig og vennlig
Lege: Egil Storrusten SkrevetJeg har hatt mange fastleger gjennom livet, men jeg kan lett si at Egil er nok den jeg hat likt aller best. Han tar seg alltid tid til deg og er også dyktig i prosedyrer, og har alltid et glimt i øyet. Anbefaler denne karen!