Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Persaunet Legesenter
Storusten er rett og slett en veldig god Lege!
Lege: Egil Storrusten SkrevetJeg har vært hos Dr. Storusten flere ganger no, og synes han har svært god kvalitet i arbeidet sitt. Oppmerksom og seriøs men med humor. Veldig bra!
Dyktig
Lege: Michael Ulvan SkrevetEn veldig faglig dyktig, hyggelig og imøtekommende fastlege. Dette gjennomsyrer for øvrig hele legesenteret, og gjør legebesøket til en veldig positiv opplevelse. Det er litt knapt med parkeringsplasser, men det går som regel å finne en ledig plass.
En god og trykk lege
Lege: Egil Storrusten SkrevetJeg gikk til Egil noen år som student i Trondheim, og må si meg godt fornøyd med jobben han gjorde. Han spurte om historiske opplysninger av betydning for helsetilstand, og virket grundig.
Av negative ting synes jeg det var unødvendig tungvint å bestille time eller få tak i dem for spørsmål. De kunne ikke kontaktes per epost; kun telefon i kontortid, og de fantes heller ikke noe online bestillingsskjema som viste ledige timer fram i tid. Det er grunnleggende funksjonalitet man kan forvente seg i dag.
Veldig flink lege og et godt medmenneske
Lege: Egil Storrusten SkrevetJeg har hatt Egil Storrusten som fastlege i 10 år, etterhvert også mine barn. Han er forberedt til timen. Han er tillitsfull og tar seg tid til å lytte til det man kommer med, og ikke minst han tar deg seriøst. Han TROR på meg når jeg sier noe. Han er også svært løsningsorientert og handlekraftig. Han ringer tilbake hvis jeg skulle hatt svar på spørsmål via telefonen. En fantastisk flott lege som jeg aldri vil bytte ut. Man går aldri derifra med uforrettet sak. Han ordner opp. Det går raskt å få tatt prøver av sekretærene også. Eneste minuset med legesenteret er at det kan være litt lang ventetid.
Grei, men travel.
Lege: Hanna Moum SkrevetHar hatt henne som fastlege i 14 år. Ingenting spesielt å klage på, bortsett fra at hun kan være noe travel.