Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Persaunet Legesenter
Håpløst
Lege: Hanna Moum SkrevetIkke tid til å høre på deg, gjør aldri noe utvidet undersøkelse. Snakker gjerne i munnen på deg også.
Grei
Lege: Hanna Moum SkrevetFastlegen min i mange år, oppfatter henne som en saklig, profesjonell og effektiv lege. Henviser der hun finner indikasjon.
Godt fornøyd.
Seriøs og nøyaktig
Lege: Egil Storrusten SkrevetJeg har aldri hatt store helseproblemer så da jeg plutselig opplevde en endring i almenntilstanden ble jeg tatt på alvor. Egil tok problemene mine seriøst og vi gjennomførte en haug av tester. Selv undervurderte jeg helseproblemene og trodde det ville gå over, men Egil tok ordentlig tak i det, noe som viste seg å være riktig. I dag får jeg svært god oppfølging og jeg har virkelig følt meg ivaretatt! Det er godt å vite at man ikke blir mistenkeliggjort, men trodd. Jeg kan virkelig anbefale Egil som fastlege
Lege som lytter
Lege: Hanna Moum SkrevetByttet til Hanna for 4 år siden da min tidligere lege gav flere feildiagnoser. Jeg er kjempefornøyd. Hanna lytter til deg, og gir direkte, klare svar. Hun er faglig dyktig og dersom usikkerhet sjekker hun opp, og tar ekstra prøver der det er nødvendig.
Trygg fastlege
Lege: Egil Storrusten SkrevetUtrolig rolig og god lege som utstråler trygghet noe en ung jente med flere psykiske og fysiske plager var avhengig av. Ble alltid tatt seriøst og møtt med god forståelse til enhver situasjon. Satt alltid med en følelse av at legen alltid ønsket å hjelpe slik at hverdagen ble så optimal som mulig med alt det praktiske som var nødvendig. Legen ble et trygt holdepunkt i en utrygg hverdag - helsevesenet på sitt beste!