Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stathelle Legesenter
Føler meg sett og hørt, blir tatt på alvor:)
Lege: Sveinung Vatnedalen SkrevetVeldig empatisk og forståelsesfull. En fantastisk lytter med god menneskekunnskap. Skaper trygghet. Tar seg god tid og viser oppriktig interesse for pasienten. Beste legen jeg har hatt:)
Svært dårlig service
Lege: Ragnhild Landsend Monsen SkrevetServicenivå på senteret er svært dårlig. I dag er siste gang jeg var der, da jeg kommer til å bytte lege og legesenter. Har til nå stort sett vært fornøyd med legen, men ekspedisjonen trenger en kraftig oppgradering hva gjelder service og kommunikasjon.
Styr unna
Lege: Ragnhild Landsend Monsen SkrevetDet er ikke ofte jeg har gått til lege, og jeg har ikke hatt noe å utsette på noen av dem jeg har hatt før. Men denne legen oppfatter jeg som svært nedlatende, mistroisk og dårlig til å høre etter.
Virker som hun er dyktig
Lege: Ragnhild Landsend Monsen SkrevetGodt fornøyd sålangt! Virker dyktig. Lytter og tar på alvor.
En blid og hyggelig lege
Lege: Thomas Nordstrand SkrevetHar hatt Thomas som fastlege i snaut to år og dette er en kjempefin og hyggelig lege som sender en gjerne videre for utredninger Og gir veldig klare tilbakemeldinger
Jeg er veldig fornøyd