Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stathelle Legesenter
En blid og hyggelig lege
Lege: Thomas Nordstrand SkrevetHar hatt Thomas som fastlege i snaut to år og dette er en kjempefin og hyggelig lege som sender en gjerne videre for utredninger Og gir veldig klare tilbakemeldinger
Jeg er veldig fornøyd
Dyktig og seriøs.
Lege: Thomas Nordstrand SkrevetDr. Nordstrand er meget ansvarsbevisst og dyktig lege. Tar pasienten alvorlig og seriøst. Meget flink til å vurdere medikamenter og ønsker at pasienten skal bruke minst mulig, men allikevel i en fin balanse. Kommer med god råd og viser at han ønsker deg vell. Alltid like positiv og imøtekomme. Fin personlighet og omsorgsfull.
Hyggelig,forståelsesfull lege
Lege: Thomas Nordstrand SkrevetMorsom,men seriøs . Flink,lytter , er du sur tar han det ikke personlig - JEG VET :)
Han er like blid neste time.
God lege, med lyst til å hjelpe deg.
Er timen nesten slutt , men andre venter , tar han meg inn igjen de minuttene den andre pasientene bruker på å ta blodprøver , for at jeg skal få avsluttet timen på god måte.
Veldig glad for denne legen :)
Super lege
Lege: Sveinung Vatnedalen SkrevetLytter, er oppmerksom, handler raskt ,empatisk og hyggelig. Meget fornøyd. Han har kort ventetid og lett tilgjengelig på telefonen. Flink m unger.
Arrogant
Lege: Ragnhild Landsend Monsen SkrevetEn arrogant dame som jeg aldri vet hvor jeg har. Blir ikke klok på henne. Noen ganger blid og imøtekommende, andre ganger "fraværende".