Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Jaren Legesenter
veldig Fornøyd med å ha denne legen på Jaren.
Lege: Roshak-Matthew Razavi SkrevetRoshak er en etterlengtet lege, vær så snill, ikke flytt bort 😉 Veldig forståelsesfull og mye nødvendig. Takk.
Virker veldig påskrudd.
Lege: Roshak-Matthew Razavi SkrevetGod til å lytte og samtidig god på kommunikasjon.
Strålende førsteinntrykk. Håper fortsettelsen blir like god, og at jeg kan beholde han i overskuelig fremtid.
Flink
Lege: Taseen Ajaib SkrevetFlink og dyktig lege som tar seg tid til å prate med pasienten. Anbefaler. Fått den hjelpen vi hadde behov for.
Dyktig og seriøs
Lege: Taseen Ajaib SkrevetVeldig flink og dyktig lege. Han tar problemene dine på alvor og sender deg til videre behandling og følger deg godt opp! Han har god forståelse for alle problemstillinger, uansett om de er store eller små!
Forklarer også godt, man får god forståelse på hva som er feil, og hva som kan hjelpe videre!
Fint førsteinntrykk.
Lege: Roshak-Matthew Razavi SkrevetKunnskapsrik og god til å lytte. Nesten imponerende å ha en fastlege som holder det som blir lovet, har også ringt meg personlig for å snakke om blodprøvesvar. Anbefales!