Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fornebulys Legekontor AS
Kunnskapsrik, trygg og god fastlege
Lege: Tin Vo Tran SkrevetDr. Tran er en utmerket fastlege som sørger for at jeg som pasient føler meg ivaretatt på en trygg og god måte. Han tar meg som pasient seriøst og jeg føler meg sett. Svært kunnskapsrik og flink lege!
Vanskelig å prate med
Lege: Tin Vo Tran SkrevetVeldig lite kunnskap om psykisk helse. Lite eller ingen oppfølging. Kikker for det meste på skjermen, og ser deg ikke som menneske.
Stødig fastlege
Lege: Noreen Sahota SkrevetFaglig sterk, har tydelig interesse for fagfeltet. Grundig. Engasjert og interessert.
Enkel å snakke med (snakker helt vanlig norsk). God til å lytte. Sympatisk. Blid. Er opptatt av pasienten, og ikke av dataskjermen. Tar seg god tid, men det er likevel ikke noe særlig ventetid. Ingen problemer er for små. Svarer forståelig på alle spørsmål.
Har ingenting negativt å si om henne.
Legekontoret har en rolig og behagelig atmosfære. Besøkende må sette igjen skoene på gangen og bruke låne-tøfler. Hyggelige ansatte. Betaling via automat.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Noreen Sahota SkrevetDet var koselig å finne igjen verdens beste lege.
Noreen er snill, omsorgsfull og er flink til å lytte. Henne har har jeg 100% tilitt til.
Svært hyggelig, nøye og personlig interessert
Lege: Tin Vo Tran SkrevetFlink og hyggelig lege med personlig og nøye tilnærming. Veldig god til å lytte og har alltid til deg.