Noreen Sahota
Beste legen jeg noen gang har hatt. Tar seg tid til å lytte, veldig hjelpsom og omsorgsfull, tar problemene til pas på alvor. Flink hyggelig og dyktig lege. Anbefaler på det sterkeste
Noreen er en kjempe dyktig og faglig oppdatert lege. Hun jobber veldig grunndig og bruker alltid god tid dersom det trengs. Dette medfører litt ventetid men det er absolutt verdt!
Noreen er en dyktig, kunnskapsrik og kjempe omsorgsfull lege. Jeg føler meg alltid godt ivaretatt, og kommunikasjonen er helt på topp. Aldri før har jeg følt det slikt med tidligere fastleger jeg har hatt. Jeg kan snakke om Alt med Noreen og vet at jeg blir hørt.Anbefaler Noreen på det sterkeste.
Jeg kan anbefale Noreen på det sterkeste. Hun tar seg tid, lytter og viser at alle problemene du kommer med tas på alvor, uansett hvor små de måtte være. Jeg føler meg ivaretatt og hørt med Noreen som fastlege, og hun har merkbart veldig mye kompetanse. Jeg setter spesielt pris på at hun alminneliggjør det som er vanskelig å snakke om ved å dele av egne erfaringer, slik at man føler seg mer komfortabel og trygg i møte med henne.
Tar seg god tid til pasientene, men samtidig rask og effektiv. Alltid hyggelig og vennlig. Har et godt inntrykk av hele legekontoret.