Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Revetal legekontor DA
Presis og flink
Lege: Steinar Krauss SkrevetJeg har hatt Kraus som lege så lenge jeg kan huske. Alltid vært strålende fornøyd. Når jeg kommer føler jeg han har ventet på meg hele dagen, og jeg føler meg veldig hørt. Husker meg godt som pasient, selv om jeg ikke er noe hyppig hos legen. Henviser meg så fort jeg ønsker det. Får kjapt time, lite ventetid og resepsjonen er kjappe på TLF om det er noe. 10/10 spør du meg.
Middels
Lege: Kjell Samuel Ugland SkrevetHan er god og hyggelig når det gjelder fysiske plager, men det som angår det psykiske virker han ikke spesielt interessert i. Heller ikke kvinnehelse. Helhetstenkning tror jeg heller ikke hører til i hans verden.
Flott lege
Lege: Kjell Samuel Ugland SkrevetDen beste legen i verden.Han kan riktig diagnostisere symptomene i enhver situasjon.Jeg er veldig glad for at han er min fastlege
Kunnskapsrik, sympatisk og innbyr til tilitt
Lege: Kjell Samuel Ugland SkrevetEtter at min fastlege gjennom flere år dessverre sluttet for noen år tilbake, søkte jeg meg over til Ugland som var min manna fastlege, med barna mine slik at vi nå var samlet lokalt. Og jeg angrer ikke, jeg har følt meg svært godt ivaretatt fra dag 1! Jeg oppfatter han som trygg og kunnskapsrik, han er sympatisk og følger opp på en svært god måte! Og damene på kontoret er også veldig hyggelige og imøtekommende 🌸🙏🏼
Bagatelliserer mine plager
Lege: Kjell Samuel Ugland SkrevetForsåvidt grei å prate med og fremstår som høflig. Men syns denne legen tok altfor lett på ting og bagatelliserte mine plager. Til og med når jeg hadde hatt et veldig stort og uforklarlig vekttap iløpet av kort tid. "Du er vel ennå innenfor BMI'en bare i nedre skalaen" fikk jeg som svar tilbake uten at det ble undersøke noe videre derfra.
Ignorerte det jeg sa og mente.
Det syns jeg er helt sykt og uansvarlig, leger burde ikke ha en slik nonsjalant holdning etter min mening.
Ser at en annen her har skrevet at han var litt for laidback og det er jeg helt enig i.