Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Revetal legekontor DA
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Kjell Samuel Ugland SkrevetHar bare positive erfaringer, blir tatt på alvor når man kommer dit.
Er han usikker sender han deg videre! Han kan absolutt anbefales!!
Topp lege
Lege: Kjell Samuel Ugland SkrevetMeget kunskskapsrik ,en topp lege, føler en blir tatt på alvor når en kommer, bare de beste skussmål.
Pasientenes venn
Lege: Steinar Krauss SkrevetEn tillitsvekkende lege med tid til å lytte. Ikke redd for å foreslå alternativ behandlig, noe som sier meg at han har et åpent sinn for ulike medisinske retninger til beste for sine pasienter.
Tør også å sette ned foten når det er påkrevd.
Kan kun gi de varmeste anbefalinger selv om det kan være noe vanskelig til tider å nå gjennom på telefon. Ikke så ille som en tidligere kommenter, men savner timebestilling på nett og mulighet for å ha kontakt på epost.
Fantastisk kontorbetjening. Har vært pasient i over 15 år.
Fantastisk lege ved et fantastisk legekontor :)
Lege: Steinar Krauss SkrevetAlltid i imøtekommende, svært lyttende og dyktig lege.
Legekontoret består av serviceinnstilte, super hyggelige helsesekretærer. Det stemmer ikke at det er opptatt i telefonen hele dagen slik en annen skriver. Her venter man svært kort før man får et svar. Skjønner godt at han ikke har noen ledige plasser - så hvis du skulle være så heldig å se han har ledig plass - er det bare å være raskt ute med bytte.
Tar seg god tid til pasienten.
Lege: Steinar Krauss SkrevetGodt fornøyd i flere år. Er god til å kommende råd i tilleggtil faglig vurdering, sett med mine øyne. Siste 3 år har jeg vært hyppig inne pga rehabilitering og sykemeldinger. Er nå på vei ut i arbeid igjen.