Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Flatåsen Legesenter DA
Ikke å anbefale
Lege: Mette Nordsæter SkrevetOpplever at hun mangler kunnskap. Undersøker lite og ikke spesielt godt. Lytter ikke ordentlig etter til det jeg har å si og/eller tar det ikke til seg.
Anbefales
Lege: Einar Stenvold Wik SkrevetByttet til Einar Wik for å få en lege som faktisk lytter til meg og ser mine symptomer, noe han absolutt gjør! Henviser videre hvor han ser at det trengs, og avviser ikke mine bekymringer slik min gamle lege gjorde. Lett å snakke med! Anbefaler virkelig Einar som fastlege.
Vil helst du skal gå
Lege: Mette Nordsæter SkrevetKan på ingen måte anbefale henne som fastlege og skal nå etter å gitt henne flere sjangser bytte til annen lege.
Når man er til konsultasjon får jeg ingen trygghet til at hun kan jobben sin, får ikke inntrykk av at hun lytter, hun undersøker dårlig og jeg føler det er best at jeg går.
Verdens beste fastlege
Lege: Eli Øvstedal SkrevetJeg har hatt Eli siden jeg var liten, og det begynner å bli 25+ år. Hun er imøtekommende, ser meg som menneske. Og henviser alltid videre om hun er i tvil.
Hun er også lege til min sønn, og har tatt mine og min sønns sykdom på alvor.
Kommer aldri til å bytte lege, og byttet heller ikke lege når jeg bodde noen år på østlandet.
Eneste minuset er at hun tar seg god tid til alle, og kan være noe forsinket.
Eli fortjener all ros og skryt for den hun er!
Ingen pediater....
Lege: Einar Stenvold Wik SkrevetBarna hadde samme fastlege som meg, men ønsket de nærmere oss på Flatåsen. Har vært der to ganger og begge gangene har jeg gått ut derfra like undrende (om ikke mer)... Vi måtte vente 1 time med to syke og utålmodige barn. Ikke noe sted for barna å leke. Barna ble på ingen måte sett eller hørt. Han overkjørte oss begge gangene og mammahjertet gråt litt da 3 åringen ikke fikk fortelle noe om ørevondten sin selv. Han lo også flere ganger av oss og himlet med øynene. Leter etter en ny fastlege for dette var bare trist.