Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Flatåsen Legesenter DA
Kunnskapsrik og faglig god lege.
Lege: Einar Stenvold Wik SkrevetHelt uenig i det som er skrevet av negative vurderinger av denne legen, Einar Wik!
Vurderer denne legen som meget kompetent, både faglig og sosialt. Han lytter og henviser videre der han ser det nødvendig. Einar Eik utreder der han ser han må ha inn annen kompetans han har behov😊.
Uhyggelig mann og anbefales ikke
Lege: Einar Stenvold Wik SkrevetHan ser ikke på meg en gang og var så overlegen.Blir ikke heller hørt😡👎Føler han diskrimering mot meg som er døv😕😕Får heller være tålmodige og ha smerte inntil videre til min min fastlege kommer tilbake fra ferien i aug. Aldri opplevd sånne før😌
Ingen god lege
Lege: Einar Stenvold Wik SkrevetMitt første møte med Einar Stenvold Wik kan ikke karakteriseres som noe bra møte! Han hilste ikke på meg engang og så knapt min vei da han ropte meg opp. Måtte få time hos han da min faste lege gjennom 30 år Einar Skjegstad ikke var til stede denne dagen da han dessverre trapper ned. Det var ikke sammenlignbart med hvordan jeg har blitt behandlet gjennom 30 år tidligere. Denne nye legen ser deg ikke i hele tatt, ser kun på data og skriver der uten å egentlig høre hva du sier. Brydde seg lite om mitt sykdomsbilde og bare snøftet bort det jeg fortalte. Kommer ikke til å bli min faste lege og er helt enig med andre anmeldelser her som sier det samme. Skifter lege så fort Einar Skjegstad ikke er på senteret lenger. Meget stor fallhøyde på Stenvold Wik og ingen god etterfølger.
Anbefales ikke
Lege: Einar Stenvold Wik SkrevetDårlig førsteinntrykk allerede før jeg møtte han første gangen; da kom han utenfra og slentret seg gjennom venteområdet snakkende i mobilen fem minutter etter timen min skulle ha begynt... Fremstår litt for ung, gir for mye "care" og fremstår for "kul". Ser nesten ikke på meg når jeg snakker, virker uinteressert. Ser heller på dataskjermen eller rett foran seg i retning skrivebordet, men han skriver ikke. Virker med dette ikke trygg i sin situasjon da han ikke tør å ha blikkontakt.
Bra
Lege: Mette Nordsæter SkrevetHar alltid fått førsteklasses service. Da jeg bor i
nærheten av legesenteret, gir det ekstra trygghet.