Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Flatåsen Legesenter DA
God lege
Lege: Einar Stenvold Wik SkrevetJeg hadde denne legen da han var vikar ved et annet legekontor. Han var for meg en god lege. Han lytta til det jeg hadde å si, vurderte det og fortalte så om han var helt/delvis/ikke uenig, og hva som burde gjøres. Kunne godt vært fastlege for meg, om han ikke hadde flytta.
Dyktig
Lege: Eli Øvstedal SkrevetTroverdig god plass gode kollegaer god helse god tilgjengelighet god på nett
Dyktig pålitelig interessert dedikert , kjenner meg som pasient , tror meg sender videre
Den mest proffesjonelle menneske jeg har møtt
Lege: Mette Nordsæter SkrevetKos, omsorg og pene ord kan man få av sin mor. Mette er en den mest profesjonelle legen jeg har møtt, og jeg føler meg trygg på at hun gir den beste vurderingen hun kan.
Tiltaksløs og uinteressert i pasienten.
Lege: Mette Nordsæter SkrevetÅ holde tiden er viktigere enn å sette igang tiltak for behandling. Gjør heller ikke noe tiltak for å undersøke mulig behandling av pasient. Er derimot tydelig kritisk til andre offentlige systemer, men har ingen selvkritikk. Kan ikke utforme en god legeerklæring. Vil ikke anbefale henne til noen andre.
Ønsker å bytte fastlege
Lege: Mette Nordsæter SkrevetJeg er ikke fornøyd med fastlegen min. Etter flere besøk i senere tid, har jeg vurdert å bytte fastlege ettersom jeg føler hun er likegyldig å virker ikke intressert i pasienten sin.