Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Flatåsen Legesenter DA
Stor fallhøyde
Lege: Einar Stenvold Wik SkrevetNår man overtar etter en lege som nærmest er genierklært som Einar Skjegstad, skulle man ønske at han hadde lært noe i overgangen.
Er ikke særlig tillitsvekkende når han ikke har satt seg inn i noe om pasienten før time, og da også velger å overkjøre det "gamlelegen" har gjort som virkelig kjenner pasienten.
Bortskjemt med Einar Skjegstad; utvilsomt, men forventet adskillig mer av hans arvtager.
Antagelig ledig plass hos en av de andre legene.
Endelig en lege jeg er fornøyd med!
Lege: Eli Øvstedal SkrevetJeg har hatt Eli som lege i 2-3 år nå og jeg er så utrolig fornøyd med jobben hun gjør. Hun er faktisk den beste legen jeg noen gang har vært til. Hun tar meg alltid på alvor, og tar seg tid til å lytte å gi råd. Det er ikke noe som kan forbedres etter min mening, og om det blir litt venting så er det faktisk verdt det. Tommel opp!!
Sorry , men han blir ikke min neste fastlege.
Lege: Einar Stenvold Wik SkrevetEtter å ha hatt verdens beste lege , Einar Skjegstad i nærmere 30 år, så er jeg vel bortskjemt. Han driver og trapper ned, og denne legen skal overta. Mitt første møte med Wik ble dessverre ikke særlig tillitvekkende. Det startet med at han var mere enn en time forsinket pga.data problemer. Det beklaget han. Han hilste ikke på meg i det hele tatt. Så slengte han seg i stolen sin og hørte litt på meg. Så sa han kort og kontant at ditt problem gjør vi ikke noe med lenger. Det eneste som hjelper er sånn og sånn behandling. ( stikk i strid med det som står på norske helsesider på internett. NHI bl.a.)
Han virket kort og godt arrogant,lite interessert, ( satt til og med og gjespet ). Det var også flere korte spørsmål fra meg , som fikk like kontante svar.
God lege
Lege: Einar Stenvold Wik SkrevetJeg hadde denne legen da han var vikar ved et annet legekontor. Han var for meg en god lege. Han lytta til det jeg hadde å si, vurderte det og fortalte så om han var helt/delvis/ikke uenig, og hva som burde gjøres. Kunne godt vært fastlege for meg, om han ikke hadde flytta.
Dyktig
Lege: Eli Øvstedal SkrevetTroverdig god plass gode kollegaer god helse god tilgjengelighet god på nett
Dyktig pålitelig interessert dedikert , kjenner meg som pasient , tror meg sender videre