Konsmo legesenter

Kvåsheiveien 1 4525 Konsmo

Siste vurderinger av behandlere ved Konsmo legesenter

En lege som ser deg

Lege: Eivind Arnt Husøy Skrevet

Husøy har vært min fastlege i over 20 år, og jeg har aldri vurdert å bytte. Han gir seg aldri før han har funnet ut hva som er galt, og han henviser deg til spesialister hvis det er nødvendig. Han tar seg tid til å høre på deg, og selv om det kan være litt ventetid, så vet du at du får den oppmerksomheten du trenger.

Jeg synes Husøy er veldig dyktig, og han tar avgjørelser basert på kunnskap, ikke bare rutine. Han bryr seg virkelig om pasientene sine, og han er også flink til å lære bort. Han har medisinstudenter fra både Bergen og Oslo hos seg.
Jeg anbefaler Husøy på det varmeste til alle som er på jakt etter en grundig og dyktig lege. Han er rett og slett den beste.

Fantastisk lege

Lege: Tor Jakob Rørvik Skrevet

Empatisk og forståelsesfull lege. Han hører på meg og gir meg den støtten jeg trenger. Anbefaler han på det varmeste

Plutselig helt forandret

Lege: Tor Jakob Rørvik Skrevet

Første gang jeg var hos Rørvik fikk jeg en klem og han var veldig hyggelig og kommuniserende.
I ettertid har jeg vært der igjen og opplevd at han omtrent ikke så på meg under konsultasjonen. Han så rett inn i pc’n og sa knapt hade da jeg gikk. Fikk null kontakt og følte meg ikke sett. Han virket fullstendig uinteressert. Veldig merkelig følelse og i sterk kontrast til hvordan jeg så han første og kanskje andre gang.
Kunne forstått om det var et engangstilfelle, men dessverre var det ikke det.

Dyktig men utilgjengelig

Lege: Eivind Arnt Husøy Skrevet

Husøy er en ekstremt dyktig lege. Problemet er bare at for å komme inn til han kreves det at man setter av hele dagen, tar med niste og strikketøy da man fort kan vente 3-4-5 timer. Hender at han ikke er på kontorer engang enda man har time der. Men han er ekstremt flink og ser hver pasient, men det finnes andre flinke leger jeg heller hadde gått til.

Anbefales

Lege: Tor Jakob Rørvik Skrevet

Dyktig og tar seg tid. Etter å ha hatt en lege som konstant er 4 timer forsinket og ikke har respekt for andres tid er jeg strålende fornøyd med å ha byttet. Han er dyktig og tar seg tid til å høre på deg, man sitter ikke igjen med følelsen av å være til bry eller at legen har dårlig tid og vil få deg ut fortest mulig.