Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Konsmo legesenter
Anbefales
Lege: Tor Jakob Rørvik SkrevetDyktig og tar seg tid. Etter å ha hatt en lege som konstant er 4 timer forsinket og ikke har respekt for andres tid er jeg strålende fornøyd med å ha byttet. Han er dyktig og tar seg tid til å høre på deg, man sitter ikke igjen med følelsen av å være til bry eller at legen har dårlig tid og vil få deg ut fortest mulig.
Faglig dyktig
Lege: Eivind Arnt Husøy SkrevetHusøy er faglig veldig dyktig. En føler seg sett og hørt.Han er ydmyk for jobben og ønsker pasientene det beste.
empatisk
Lege: Tor Jakob Rørvik Skrevetomtenksom, hyggelig,empatisk,positiv, oppmuntrende, tålmodig,rolig, gir seg ikke før han finner ut av hva man feiler,dyktig, flink, trygg, sikker, henviser og spør andre om hjelp om han er i tvil, støttende , utrolig god til å følge opp, respektfull, skjeldent å føle seg så ivaretatt som pasient
Kjemp Lege
Lege: Tor Jakob Rørvik SkrevetEn lege som både lytter og har god tid. Alltid hyggelig😀Tar tingene på alvor og ordner opp Anbefales på det varmeste😃
Kjapp, effektiv og dyktig lege
Lege: Tor Jakob Rørvik SkrevetVar hos Dr. Rørvik og han forsto godt hvordan det kan være å ha min diagnose. Han var god til å lytte og jeg kan anbefale han videre som fastlege.