Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fyrgata Legekontor
Medmenneskelig, empatisk og svært kunnskapsrik
Lege: Kristin Gisvold SkrevetFastlege som lytter, er godt forberedt til konsultasjon og som vier deg dem ekstra tiden. Medmenneske av høy rang, naturlig autoritet som gjør at man fester lit til henne som fastlege. Går på årsak i stedet for å behandle symptom. Når man kommet med barn snakker hun til barnet og ikke om barnet.
Kristin får full score!
Arrogant og likegyldig
Lege: Magnus Tølløv Kjøbli SkrevetMakan til uinteressert og arrogant lege har jeg ikke vært borti noen gang! Følte meg til bry og alt var visst et ork🤷🏼Skal gjøre alt for å unngå å gå til han så lenge han er vikar for min fastlege!
Trygghet og tillit
Lege: Magnus Tølløv Kjøbli SkrevetFøler trygghet etter konsultasjon.
Kjøbli henviser til spesialist dersom det er behov for videre utredning.
Arrogant og lite informativ
Lege: Magnus Tølløv Kjøbli SkrevetSvære dårlig opplevelse i forbindelse med nytt prevasjonsmiddel. Måtte på hele SYV konsultasjoner for å få byttet prevansjonsmiddel. Igrunn en enkel sak som kunne blitt gjort på en time. Etter innsettelse av prevansjonsmiddlet, forlot han rommet og ga meg ingen informasjon (var usikker på om konsultasjonen var ferdig). Måtte selv lese meg opp på råd og bivirkninger. Hele opplevelsen har vært tid og pengekrevende for en fulltidsstudent. Samt gjort meg usikker i møte med helsevesenet med sin arrogante holdning. Ser frem til det kommer ny fastlege til Snåsa.
Uinteressert lege!
Lege: Magnus Tølløv Kjøbli SkrevetEtter to besøk er jeg rystet over hvor arrogant, lite lyttende og svært lite interessert han er i pasienten. Som ny fastlege har han ikke satt seg inn i historikk, svarer kort, sukker ved spm og er til tider direkte frekk! Har en ovenfra og ned holdning som gjør det vanskelig å åpne seg, samt få dialog. Nedlatende væremåte og som pasient som nesten aldri er til legen føler jeg meg plagsom og til bry. Satt store deler av timen med ryggen til og hadde null spørsmål eller interesse selv. Bytter fastlege ASAP