Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Oslo Mediq AS
Høflig og arrogant
Lege: Yasir Manzoor SkrevetVanligvis høflig og imøtekommende, men tydeligvis lite forståelse for hvordan kroniske sykdommer, samt lese- og skrivevansker påvirker livet til mennesker i dette samfunnet. Han latterliggjorde meg og andre jenter som søker om tilrettelegging for eksamen. Sjokkerende at en lege kan ha en slik holdning.
Very good doctor
Lege: Yasir Manzoor SkrevetEn veldig god lege. Jeg får alltid den hjelpen jeg trenger fra ham.
Gir alltid tid, veldig nyttig.
Jeg anbefaler!
Veldig fornøyd.
Lege: Yasir Manzoor SkrevetHyggelig, veldig engasjert, og forståelsesfull lege.
Han lytter. Ikke bare på det medisinske, men også det mentale. Opptatt av pasientens rettigheter.
Veldig dårlig
Lege: Yasir Manzoor SkrevetKanskje er bra spesialist, men det hjelper ikke hvis han er aldri på stedet. Veldig arrogant og mangler lyst til å hjelpe og forstå hva egentlig plaget er.. Gjort bare registrering på PC. Brukte max 5 minuter på meg og vil ikke høre om andre plager jeg har...
Vennlig og tilgjengelig
Lege: Yasir Manzoor SkrevetEmpatisk, hyggelig, varm og forståelsesfull lege som vil pasienten det beste.
Han lytter, er engasjert og flink. Ikke bare på det medisinske, men også det mentale/mellommenneskelige. Opptatt av pasientens rettigheter.
Går alltid derfra med et smil om munnen.