Yasir Manzoor
Veldig bra lege , han er beste lege som jeg vet .Er par år han han var alltid blid ,hørte ,hjelper meg ……
Min opplevelse av Yasir er veldig positiv. Han er en kunnskapsrik og hyggelig lege, som alltid møter med et smil og en vennlig tone. Hele familien, barn og voksne, har hatt ham som fastlege i mange år.
For meg er de viktigste egenskapene til en lege å være god til å lytte og ta pasientens problemer og utfordringer på alvor, i tillegg til å være kunnskapsrik for å best diagnosere og behandle. Jeg har aldri vært redd for å ikke få den hjelpen jeg føler jeg trenger, om det så er sykemeldinger eller henvisning til spesialister.
Jeg har også opplevd at han har klart å stille korrekt diagnose på få sekunder, etter at de på legevakten i forkant hadde stilt feil diagnose og legen på legevakten snakket om hvor utfordrende akkurat det tilfellet var å diagnosere. Ble kort sagt imponert av Yasir.
Kan ikke anbefale legen. Vurderer å bytte fastlegen da han i tillegg til å ikke lytte til pasienten er mest opptatt av tid. Føler meg ikke tatt på alvor. Mine plager blir bagatellisert.
Vennlig, hører på hva vi forteller, lytter, gir seg god tid, han møter deg , inngir kunnskap. 👍 min erfaring med denne fastlegen er bare positiv.
Kjempe dyktig lege som har mye kunnskap! Hører godt etter. Veldig forståelsesfull og omsorgsfull.
Yasir er alltid blid og imøtekommende.