Aleris Fertilitet

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Telefonnummer22 54 10 2022 54 10 ...
Frederik Stangs gate 11-13 0264 Oslo

Siste vurderinger av Aleris Fertilitet

Reddet min ivf prosess og helt fantastisk gynekolog

Lege: Sarah Bastienne Spallek-Halvorsen Skrevet

Jeg kan egentlig ikke beskrive hvor fornøyd jeg er med Bastienne.

Ikke bare er hun veldig kunnskapsrik og behagelig, men også den eneste gynekologen jeg har vært hos som ikke har gjort vondt. Anbefales om du har litt gynekolog skrekk.

Jeg var i en ivf prosess og det var utrolig viktig å få en ultralyd på en fredag. På grunn av sykdom kunne det ha ødelagt for mitt uttak. Hun tok seg tid til en kjapp titt, selvom hun egentlig måtte gå tidlig den dagen. Uten henne hadde ikke mitt barn vært her i dag og jeg er evig takknemlig.

Knowlegeable, empathetic

Lege: Caroline Becker Skrevet

We successfully conceived after a couple of cycles of assissted conception at Aleris. We had most of our consultations with Dr. Caroline Becker who I found to be knowledgable and empathetic to our circumstances and showed genuine care. She was honest about our chances but also reassuring and optimistic. She also seems like she loves her job, so it comes across. I have had some appointments with the other doctors at this clinic, nurses and other staff as well during my visits, and found everyone to be very helpful, kind and professional. We are very grateful and look forward to seeing our new 2nd baby in March 2025.

Trygg og god kunnskap

Lege: Caroline Becker Skrevet

Vært igjennom IVF løpet hos Aleris og følt oss godt ivaretatt gjennom hele prosessen! Alle ansatte vi var hos var veldig hyggelige. Vi fikk god oppfølging og oppdateringer underveis. Aleris kan anbefales:)

Følte meg ekstremt godt ivaretatt

Lege: Caroline Becker Skrevet

Følte meg ekstremt godt ivaretatt hos Aleris Fertilitet. Alle gynekologene og sykepleierne jeg var i kontakt med var imøtekommende og tok seg tid til å svare på spørsmål. Gynekologene flekser godt seg i mellom slik at man får mulighet til å få timen på dagen dersom man trenger det, og jeg har ingenting å utsette på noen av de. Jeg følte at de tok enhver bekymring jeg måtte ha på alvor. De fulgte også godt opp i etterkant. Jeg vil anbefale Aleris Fertilitet på det sterkeste.

Dyktig og varm lege

Lege: Caroline Becker Skrevet

Følte oss trygge og ivaretatt gjennom hele behandlingen, både av Caroline og resten av teamet på Aleris. Lett å komme i kontakt med de, samt de var raske med å svare på spørsmål. God kommunikasjon hele veien. Anbefaler Aleris på det sterkeste.