Sørås Legesenter

Søråsbrotet 9 5235 Rådal

Siste vurderinger av behandlere ved Sørås Legesenter

Blandet erfaring

Lege: Bharat Shukla Skrevet

Han er resolutt handlekraftig og fremstår dyktig, men kan nok være litt for skråsikker og dominerende.

Eks.: jeg forklarte symptomer, og han rettet på meg og overforklarte slik at jeg plutselig fikk nye diagnoser som han senere måtte gå tilbake på.

Men på andre siden er det sikkert bedre enn om han hadde underdiagnostisert eller oversett noe viktig.

Det ordner seg sikkert med mer erfaring.

Trodde jeg var fornøyd

Lege: Rajendiran Kada Skrevet

Jeg hadde Kada som fastlege i mange år. Jeg har alltid synes han var flink, inntil jeg byttet lege - og har fått en HELT annen behandling og service. Jeg har gjentatte ganger vært innom med samme problemet, og fikk bare de samme sterke smertestillende hver gang, og ble ikke tilstrekkelig undersøkt. Da jeg byttet lege for ca et halvår siden, ble jeg undersøkt med en gang og henvist videre. Nå får jeg heldigvis bedre hjelp og behandling - og blir forhåpentligvis smertefri snart :)

Det er i tillegg veldig vanskelig å komme gjennom på telefon, selv om man stortsett får time ganske raskt.
Jeg opplever servicen som forholdsvis dårlig - og at man ikke får oppfølgingen man
trenger. Det er mulig dette henger sammen med Kadas store pasientliste?

Jeg vil ikk anbefale denne fastlegen, mye pga overflatisk behandling og
"brannslukking" i stedet for skikkelig undersøkels og behandling.

Ny, positiv legebekjentskap

Lege: Bharat Shukla Skrevet

Med stor forståelse for at min diagnose ikke er så helt enkel å forhold seg til for en allmenlege har mine forventninger blitt mer enn innfridd. Han viser stort engasjement og ønske og vilje til å hjelpe. Imponert!!! Sammenligningen med tidligere leger er en fare, både for pasient og lege, men her har jeg blitt positivt overrasket, mottatt og behandlet.

Fantastisk fin mann

Lege: Rajendiran Kada Skrevet

Har hatt han som fastlege i mange år, og han har fulgt meg gjennom mye. Opplever han som dyktig, profesjonell og empatisk! Han viser deg aldri at han har det travelt, og tar problemene dine på alvor. Det kan være litt vanskelig å komme gjennom på telefonen enkelte ganger, og det er ikke alltid man kan få time samme dag.

En glede å møte!!

Lege: Bharat Shukla Skrevet

I den grad man kan si at et legebesøk er en glede, så må det passe i møte med den unge Dr.Barath Shukla.
Jeg har i mange år slitt med tildels alvorlig sykdom og smerter.
Dette har resultert i at jeg har vært en "kasteball", ( i hvertfall følt det slik) i Norges ellers så velfungerende helsesystem.
Å møte det engasjement som Dr.Barath Shukla viser, gir en trygghet i en ellers vanskelig hverdag.