Sørås Legesenter

Søråsbrotet 9 5235 Rådal

Siste vurderinger av behandlere ved Sørås Legesenter

Fornøyd

Lege: Bharat Shukla Skrevet

Dr.Bharat er en imøtekommende og hyggelig lege. Jeg trenger ikke å fortelle så mye om problemene mine før han kommer med gode løsninger og henvisninger som skal hjelpe meg. Han er og flink på å vise frem fysiske bevegelser som kan hjelpe til med ulike smerter. Han svarer på alle spørsmål som jeg stiller og forklarer det på en enklere måte om jeg ikke forstår hva han mener. Alt i alt er jeg fornøyd med å ha han som fast lege.

Anbefales ikke.

Lege: Rajendiran Kada Skrevet

Kada er en av de fastlegene i Norge med flest pasienter (over 2000) og min erfaring er at behandlingen blir deretter. Den er overfladisk og jeg får
inntrykk av at han ikke er faglig oppdatert, dessverre. Imidlertid er det lett å få time, og han er alltid smilende og imøtekommende. Ok lege å gå til om du er frisk, men om trenger grundig og faglig godt forankret undersøkelser og oppfølging, anbefaler jeg han ikke.

Kunnskapsrik og forståelsesfull

Lege: Bharat Shukla Skrevet

Dr.Bharat er en utrolig dyktig lege. Han er alltid blid og lett å snakke med.Tar seg tid til å forklare, og sender henvisninger ved behov. Jeg er veldig fornøyd. Anbefales på det sterkeste.

Kunnskapsrik

Lege: Rajendiran Kada Skrevet

Han er veldig flink og kunnskapsrike. Jeg er veldig fornøyd med hans måte å tar imot informasjon fra meg, gir råd til meg. Jeg stoler hans anbefalinger om behandling og de anbefalinger hjelper meg og stor tillit at det er til min beste.

En fantastisk Lege

Lege: Leo Stephen Maxwell Skrevet

Leo Maxwell er en kunnskapsrik og flink lege som jeg har hatt gleden av å ha i over 25 år.
Han har tatt gode beslutninger som gjør at helsen er ivaretatt.

Takk for god innsats og lykke til med pensjonist tilværelsen