Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sørås Legesenter
Kunnskapsrik
Lege: Rajendiran Kada SkrevetHan er veldig flink og kunnskapsrike. Jeg er veldig fornøyd med hans måte å tar imot informasjon fra meg, gir råd til meg. Jeg stoler hans anbefalinger om behandling og de anbefalinger hjelper meg og stor tillit at det er til min beste.
En fantastisk Lege
Lege: Leo Stephen Maxwell SkrevetLeo Maxwell er en kunnskapsrik og flink lege som jeg har hatt gleden av å ha i over 25 år.
Han har tatt gode beslutninger som gjør at helsen er ivaretatt.
Takk for god innsats og lykke til med pensjonist tilværelsen
Ufin og uprofesjonell når han selv er stresset
Lege: Rajendiran Kada SkrevetHar hatt Kada som fastlege i 10 år. Har for det meste vært fornøyd, mest pga. kort ventetid de gangene det har trengtes, men har generelt lite behov for å gå til lege, så har i grunnen vært der lite. Nylig ba jeg om 50% sykemelding en svært kort periode hvor jeg hadde mye nattevakter i min turnus, da det å gå nattevakter gjorde meg dårlig ifbm. svangerskap. Fikk umiddelbart beskjed om at graviditet ikke er en sykdom og at dette er noe jeg måtte ta opp med arbeidsgiver. Han var mer opptatt av å snakke om at han hadde svært mye på seg opp grunn av flytting til Nesttun og derfor ikke hadde tid til å skrive sykemeldinger i hytt og pine. I løpet av mine 10 år med Kada som fastlege, har jeg vært knapt vært sykemeldt, og da kun kortvarig i forbindelse med forstuing av fot, influensa og lignende. Jeg hadde derfor forventet å bli møtt med større forståelse da jeg ba om 50% sykemelding i knappe tre uker. Nei, graviditet er ingen sykdom, men et svangerskap kan medføre symptomer som føles som om man er syk i perioder. At en mann på over 60 skal sitte å fortelle en kvinne at hennes fysiske symptomer i forbindelse med graviditet ikke er reelle, er rett og slett bare hårreisende frekt. Denne opplevelsen har absolutt endret mitt syn på Dr. Kada og jeg vurderer nå å skifte fastlege.
Tilgjengelig
Lege: Leo Stephen Maxwell SkrevetJeg har alltid fått god hjelp og gode råd når jeg har trengt det.
Har ikke måtte vente lenge for å få time hos Maxwell.
Alt i alt meget fornøyd med han som vår fastlege
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Rajendiran Kada SkrevetFamilien har hatt doktor Kada som fastlege siden 2007. Vi har kun gode erfaringer og kommer til når vi trenger det. Vi blir alltid møtt med gode råd og i resepsjonen er de alltid veldig hyggelige. Kan anbefales på det varmeste!