Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sørås Legesenter
Verdens beste fastlege
Lege: Bharat Shukla SkrevetNå har jeg hatt Bharat som fastlege i 3 år og han er UNIK! Oppriktig engasjert i meg som pasient. Alltid blid og tar seg god tid. Ingen over, ingen ved siden av enkelt og greit. Takket være han lever jeg fortsatt etter en akutt tilstand i Jan.15, flaks for meg var han da lege på legevakta den kvelden.
Beste Lege;)
Lege: Rajendiran Kada SkrevetFantastiske folk på legekontor.
Fantastisk lege.
Verdt å ha som fastlege da en blir tatt på alvor og skikkelig undersøkt.
Flott service.
Uansvarlig.
Lege: Rajendiran Kada SkrevetLite nøyaktig i skriving av rapport. Vanskelig å kommunisere med.Lite lydhør overfor pårørende, ang. medisinering. Setter diagnoser, uten noen holdbar bakgrunn.
kjempe fornøyd
Lege: Rajendiran Kada SkrevetHar hatt Kada som fastlege i snart 10 år og er kjempefornøyd! Tar seg alltid god tid og er veldig nøye på det han gjør. Henviser alltid videre hvis han er i tvil. Anbefales
lite erfaring men..
Lege: Bharat Shukla Skrevethøflig og hyggelig ser deg som pasient og tar seg tid da man er der.. flink til å ringe tilbake da det trengs, er ærlig om sine begrensninger flink til å henvise videre til spesialist Da det strekker seg utenfor hans viten, vill trekke Negativt at man må ha time for å fornye resepter, noe som burde kunne gjøres via tlf. Mangler noe ærfaring men den kommer vel.