Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Solbakken Legesenter
Beste fastlegen
Lege: Stanko Matic SkrevetHeldig som har Stanko som min fastlege! Han lytter,forstår og alltid hjelper på den beste måten. En fantastisk person i tillegg til en dyktig lege som han 100% er!
Verdens beste fastlege
Lege: Stanko Matic SkrevetStanko tar deg alltid 100% på alvor. Han er oppriktig opptatt av å hjelpe deg og støtte deg. Jeg og familien min har hatt Stanko som fastlege i 20 år, og har blitt med Stanko videre til nytt legekontor 2 ganger når han har endret arbeidssted.
Omsorgsfull og dyktig
Lege: Ingebjørg Sanne SkrevetJeg byttet fra et legesenter og fastlege jeg hadde hatt hele livet, til Ingebjørg og Solbakken legesenter. Aldri har jeg opplevd å bli behandlet så godt av en lege. Ingebjørg er utrolig omsorgsfull og sørger alltid for at man blir sett og hørt. Hun har gitt meg tilbake troen på leger. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd!
Veldig fornøyd
Lege: Christian Hauge SkrevetJeg har byttet lege 2 ganger før jeg fikk christian og er storfornøyd, føler meg hørt og sitt og blir tatt på alvor samtidig som han ikke er for alvorlig. ikke lang ventetid og har aldri ventet lenge på venterom. føler også han stoler på meg om hva jeg tenker og tar det inn i betraktning.
Fantastisk imøtekommende lege
Lege: Ina Larsen Matic SkrevetFaglig dyktig lege, lyttende og meget nøye. Hun har en egen evne til å se pasienten, og man føler seg godt ivaretatt.