Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Høvdinggården Legekontor
Helt fantastisk!
Lege: Arnulf Langhammer SkrevetJeg har hatt denne legen så lenge jeg kan huske. Han har behandlet min far og farfar i alle år han har vært lege. Denne mannen er alltid hjelpsom og rolig. Han stresser aldri og tar seg god tid samt at han lytter.Jeg kan alltid ringe og komme inn samme dag om jeg trenger det. Han forklarer ALT jeg vil vite og mer. Jeg gleder meg nærmest til å gå til han siden han er så fantastisk.
Flink lege
Lege: Arnulf Langhammer SkrevetLyttende og imøtekommende lege som utøver legeyrket godt
Flink, og omsorgsfull lege
Lege: Bjørg Jordet SkrevetBjørg er en flink, dyktig og omsorgsfull lege. Hun spør, og bryr seg. Og jobber til hun finner ut hva som er "feil" med deg. Bryr seg genuint om sine pasienter. Synd å måtte bytte fastlege (grunnet flytting til et annet fylke).
OK lege
Lege: Arnulf Langhammer SkrevetOppfyller mine ønsker og krav til en fastlege. Er en fornøyd pasient.
En meget kompetent lege
Lege: Arnulf Langhammer SkrevetEn forståelsesfull lege med en høy kompetanse både som speialist og som almenpraktiker. Tar seg altid god tid er grundig i undersøkelsene samt at han tar pasientens opplysninger på alvor. Han er også lett tilgjengelig samt at det er et godt sekretærapparat med godt utviklede og kompetent labortoriefunksjoner.