Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vear Legegruppe
Tar seg tid til pasienten hvis nødvendig!
Lege: Ellen Klausen Hjelmtvedt SkrevetDette er en lege som virkelig er opptatt av deg som pasient! Lytter og tar seg tid utover den fastsatte tiden man som pasient har hvis nødvendig. Dette kan føre til at man enkelte ganger kommer inn en stund etter at man opprinnelig hadde time. Men når man selv har opplevd å få tid med legen, så godtar man andre ganger at man kommer inn senere enn oppsatt time!
Hyggelig og tillitvekkende lege
Lege: Ragne Swift Farnes SkrevetPositivt:
- hyggelig lege
- legen svarer godt på spørsmål
- er åpen og lytter til pasienten
- opptatt av å utføre nødvendige undersøkelser eller henviser ved behov
- resepsjonistene er uhyre hyggelige på telefon og strekker seg langt for å hjelpe pasienten
Negativt:
- legen opplyser ikke ved negativt svar
- vanskelig å få time med mindre det er akutt (gjerne opp mot 1 mnd ventetid)
Flink til å lytte, flink til å følge opp
Lege: Ragne Swift Farnes SkrevetHar alltid tid til å lytte. Interessert i min helse, og tar hurtig grep hvis hun vil ha ytterligere undersøkelser hos spesialist/sykehus/røntgen eller prøver. Samtaler går ikke "ovenfra og ned".
Travel, flink og hyggelig, men vanskelig å nå
Lege: Ragne Swift Farnes SkrevetVeldig flink og hyggelig lege, men legekontoret trekker ned.
Rask og effektiv, men litt travel.
Om Vear Legekontor: Ofte ikke mulig å komme gjennom på telefon ellers lang ventetid, glemmer avtaler, feil beskjeder, mangel på tilbakemelding, mangel på oppfølging osv. Byttet fastlege til annet kontor pga dette.
Bra lege,dårlig service hos kontordamene
Lege: Ketil Johan Bendiksen SkrevetHar hatt Bendiksen som lege i mange år,og synes han er kjempe flink. Så veldig synd at jeg nå må bytte lege,fordi det er umulig å få time der.
Prøvde å få time pga vondt rygg. Måtte vente 4 uker,men kunne ringe å få øyeblikkelighjelp time hvis jeg trengte det. Ringer fra minuttet de åpner,tar 20 min før de tar tlf. Da er alle timene tatt,og de er sure i tlf og skylder på meg for at jeg ikke ringte før.
Dette var skjedd flere ganger. Har og flere ganger stått fysisk og ventet i luka 10-15 min,mens kontordamene skravler om hva de gjorde i helgen.
Er og utrolig lang ventetid for å komme inn til timen. Det meste jeg har venta er 2 timer. Men ligger somregel på 30 min- 1 time.