Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vear Legegruppe
Helt ok Lege
Lege: Ragne Swift Farnes SkrevetHar hatt noen få besøk hos dr. Swift.
Ved disse anledningene gjør henne jobben sin.
Det store problemet er dem som sitter i resepsjonen.
Absolutt alle gangene jeg har ringt Vear legegruppe får jeg problemer. Noe jeg ellers aldri har i samtale med mennesker.
For det første kan jeg ringe i en halvtimes tid og når jeg kommer gjennom hører jeg "hallo" "hallo". Personen i andre enden slenger på røret og later som samtalen er brutt. En gang jeg måtte fornye min resept ringte jeg minst 20 ganger.
I tillegg er dem alltid frekke og snerpete i tonen.
Jeg måtte bytte Lege i dag pga disse problemene.
Fantastisk flink lege
Lege: Ketil Johan Bendiksen SkrevetBendiksen er en fantastisk flink lege som alltid lytter. Han har svært gode kommunikasjonsevner og gjør alltid det beste for pasienten. Han skaper raskt tillit, opptrer vennlig og gjør grundige undersøkelser når det er behov for det. Takk for deg Bendiksen..
Dyktig lege med store framtids muligheter!
Lege: Ketil Johan Bendiksen SkrevetEn person som lytter og vurderer og foretar dypere undersøkelser. Søker selv også dypere innsikt i flere tilstander enn de aller fleste fastleger. Viser tillit og er engasjert i sine pasienter. Mangler dyktig personale med riktig innsikt og oppførsel til best mulig pasientopplevelse i kontorseksjonen. Mangler alternative kontakts muligheter for pasienter med spesielle behov og tettere oppfølging.
Tar seg tid til pasienten hvis nødvendig!
Lege: Ellen Klausen Hjelmtvedt SkrevetDette er en lege som virkelig er opptatt av deg som pasient! Lytter og tar seg tid utover den fastsatte tiden man som pasient har hvis nødvendig. Dette kan føre til at man enkelte ganger kommer inn en stund etter at man opprinnelig hadde time. Men når man selv har opplevd å få tid med legen, så godtar man andre ganger at man kommer inn senere enn oppsatt time!
Hyggelig og tillitvekkende lege
Lege: Ragne Swift Farnes SkrevetPositivt:
- hyggelig lege
- legen svarer godt på spørsmål
- er åpen og lytter til pasienten
- opptatt av å utføre nødvendige undersøkelser eller henviser ved behov
- resepsjonistene er uhyre hyggelige på telefon og strekker seg langt for å hjelpe pasienten
Negativt:
- legen opplyser ikke ved negativt svar
- vanskelig å få time med mindre det er akutt (gjerne opp mot 1 mnd ventetid)