Vear Legegruppe

Steinbruddveien 8 3173 Vear

Siste vurderinger av behandlere ved Vear Legegruppe

Supergod lege

Lege: Ellen Klausen Hjelmtvedt Skrevet

Veldig lydhør og flink til å lete opp informasjon fra spesialister. Tar prøver hyppig når nødvendig. Flink til å forklare hva som skal gjøres.

Den beste legen jeg har hatt

Lege: Ellen Klausen Hjelmtvedt Skrevet

Utrolig bra lege som følger opp hele tiden. Hun bryr seg virkelig om pasienten. Føler meg veldig trygg.
Har hatt bra lege før, men Ellen Hjelmtvedt er den mest suverene legen jeg har hatt. Jeg har fått en oppfølging som er helt unik.

Flott lege!

Lege: Frode Reidar Prøsch Skrevet

Jeg har nå hatt Frode som lege i mange år, og har vært mye hos han pga plager og sykdom. Han har fulgt opp og hjulpet meg videre til behandlingen jeg trenger og er veldig interessert i deg som person. Dette er en lege som lytter og spør deg for å finne best mulig løsning.

Har alltid fått time når jeg trenger. Frode er utrolig god lege og hadde det ikke vært for flytting ville jeg aldri byttet lege.

Utilgjengelig

Lege: Ketil Johan Bendiksen Skrevet

Bendiksen er en ok lege, men du skal være over gjennomsnittlig tålmodig hvis du velger han som fastlege. Vear legesenter er omtrent umulig å få kontakt med på telefon. Bruker du SMS som de anbefaler er det over en måned ventetid.
Når du endelig har fått time må du regne med å vente minst en halv time over tiden før du kommer inn. Noen ganger over en time.
Det må en holdningsendring til hos de som jobber der hvis dette skal bli bedre. Det har vært slik i noen år nå.

Tja helt grei

Lege: Ketil Johan Bendiksen Skrevet

Jeg likte han veldig godt i starten, men når jeg virkelig trengte akutt hjelp med intense smerter fikk jeg ingen hjelp. Bare en sms 4 timer etter samle at de ikke kunne hjelpe. Ikke greit. Men når akkurat det samme skjedde med min datter på 8 år da fikk jeg nok.
Ikke greit å overse smerter hos voksne, men enda værre å bare overse smerter hos barn. Iallefall ikke så store smerter som jeg fortalte at min datter hadde. Byttet lege og legesenter samme dag!!
Ventetiden på rundt 1 time hver gang er også noe jeg ble veldig lei av.