Vear Legegruppe

Steinbruddveien 8 3173 Vear

Siste vurderinger av behandlere ved Vear Legegruppe

Veldig fornøyd

Lege: Ketil Johan Bendiksen Skrevet

Har alltid fått den hjelpen vi trenger. Han viser medmenneskelighet og forståelse og ønsker å sette seg inn i situasjonen for å hjelpe best mulig. Virker også faglig dyktig på de tingen vi har hatt behov for. Er ofte forsinket når man kommer til time, og pleier å måtte vente litt, men man skjønner hvorfor når man kommer inn, for da har du full oppmerksomhet og han tar seg tid til å hjelpe deg. For meg er det bedre å vente litt for så å få god hjelp, en å vente lite for så å bare så vidt få uttalt seg før man blir sendt på dør.

Lite i møtekommende og mest opptatt av å bli ferdig.

Lege: Frode Reidar Prøsch Skrevet

Svært rask, sitter mest å ser inn i pc og skriver. Føler ikke å bli tatt på alvor. Har måtte forlange ytterligere undersøkelse som har vist at mine mistanker stemmer.

Dyktig lege

Lege: Ketil Johan Bendiksen Skrevet

Bendiksen er en dyktig lege som tar pasienten på alvor. Han tør å være direkte og det skaper raskt tillit og respekt. Bendiksen tar pasientens små og store utfordringer seriøst.

Flott lege

Lege: Ellen Klausen Hjelmtvedt Skrevet

En lege som lytter og følger opp pasienten. Hun sender deg videre når det er behov for det .Damene på kontoret er hyggelige og flinke.

arrogant og eplekjekk

Lege: Ketil Johan Bendiksen Skrevet

Han oppfører seg som en arrogant og overlegen lege som vet best. Ikke int i å høre noe fra pasientens ståsted