Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vear Legegruppe
Flink lege
Lege: Ragne Swift Farnes SkrevetHar vært hos Ragne flere ganger. Hun har alltid tatt godt imot meg og barna, vist tålmodighet når jeg snakker og gjort grundige undersøkelser. Jeg får raskt svar på prøver. Ventetid for å få legetime opplever jeg som normalt.
Sure kontordamer
Lege: Ragne Swift Farnes SkrevetLite imøtekommende kontordamer, vanskelig å komme igjennom på telefonen, lang ventetid for å få time. Kontordamene er hovedgrunnen til at jeg nå har byttet fastlege.
Ingenting mot legen, men legekontoret er umulig å få tak i
Lege: Ragne Swift Farnes SkrevetUtrolig vanskelig å nå gjennom både på telefon eller digitale løsninger. Må vente lenge for å få time
Trygg og god
Lege: Ellen Klausen Hjelmtvedt SkrevetTar seg god tid, lytter og hjelper. Avtaler alltid ny time. Bryr seg. Aldri hatt bedre lege. Følger godt opp
Umulig å få time
Lege: Ketil Johan Bendiksen SkrevetDet er helt umulig å få en vanlig time her, med mindre du er villig til å vente alt fra 3-4 uker! Time på dagen kan du bare glemme da disse blir tatt 10 minutter over 08, selvom du selv også ringer 08.00 og har stått i tlf kø i over 30 min! Da blir du bare bedt om å ringe 08.00 neste dag og det samme skjer da igjen. Hvis du derimot er så heldig å får en time må du som regel vente over 1 time over tiden før du får se en vikar eller lærling ( Å jada ikke tro du får time hos bendiksen nei.