Legevakt Vest AS

Silurveien 2 0380 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Legevakt Vest AS

Tar seg ikke tid til å lytte til pasientens behov for hjelp

Lege: Kari Lise Jacobsen Eidjar Skrevet

Hadde denne legen en kort periode. Hun hadde dårlig tid de gangene jeg ønsket hjelp, lite lyttende og overholdt ikke telefonavtaler. Kan ikke anbefale denne fastlegen, dersom du faktisk er i behov av oppfølging.

Faglig sterk

Lege: Kari Lise Jacobsen Eidjar Skrevet

Dr. Eidjar har ekstremt høy kompetanse. Hun følger opp som avtalt og hun er opptatt av deg som pasient.
Hun har levert på et nivå som er langt over det spesialister innenfor samme tema har belyst.

Ser av andre vurderinger at det legges vekt på forsinkelser, har til gode å møte en lege som ikke er forsinket. Vil heller ha en forsinket lege med fokus, enn stress for å holde tiden.

Uinteressert og ikke opptatt av pasienten

Lege: Kari Lise Jacobsen Eidjar Skrevet

Hun er alltid meget forsinket. Helt umulig å få time hos. Uinteressert i deg som pasient. Blir irritert over spørsmål vedrørende egen sykdom. Glemmer tilbakemeldinger på prøvesvar. Svarer ikke på mail.
Ved feil begått fra senterets side beklager hun ikke og ber deg om å komme tilbake senere. Manglende respekt for pasienten. Meget varierende humør. Alt for travel.

Sympatisk, trygg og kunnskapsrik!

Lege: Kari Lise Jacobsen Eidjar Skrevet

Hun avleverte et svært godt og trygt første inntrykk! Jeg følte ved første stund at jeg var i trygge hender, og det gode oppfølgende arbeidet er upåklagelig !
Uten tvil mitt beste møte med helsevesenet:)

Uinteressert og opptatt med alt unntagen pasienten

Lege: Kari Lise Jacobsen Eidjar Skrevet

Kontinuerlig bytte av vikarer, skarp i tonen når åpenbare feil og mangler spørsmålsstilles, direkte avvisende til kritiske spørsmål