Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legevakt Vest AS
Usympatisk
Lege: Kari Lise Jacobsen Eidjar SkrevetMitt inntrykk etter å ha vært hos Kari er at hun virker direkte usympatisk og kald ovenfor sin pasient.
Anbefales ikke
Lege: Kari Lise Jacobsen Eidjar SkrevetHar hatt Kari som fastlege i 9 år. Grunnen til at jeg byttet til henne, var at jeg møtte henne på legevakt vest. Hun utga seg for å være omsorgsfull og forståelsesfull. Nesten som om det er et "stunt" for å få kunder. For i løpet av årene har ting virkelig forandret seg.
Hun har vært frekk og lite imøtekommende. Jeg har fått beskjed at jeg ikke kan ta en prøve, for den er for dyr.
Jeg opplever at det nå dreier seg mer om penger for henne, ved at hun eier deler av legevakt vest. Hun ser også ut til å ha for mye å gjøre. Ved at hun har en lege som skal ta imot hennes pasienter når ikke hun kan. Det blir surr i systemet.
Aldri til stede
Lege: Kari Lise Jacobsen Eidjar SkrevetHun var aldri til stede på kontoret. Hver gang familien kom ble vi vist til ny vikar. Vi ble dårlig ivaretatt.
Flink men hun har for mye å gjøre
Lege: Kari Lise Jacobsen Eidjar SkrevetKari er en veldig trygg og kunnskapsrik lege. Hun har hjulpet meg gjennom lang tid og jeg har vært meget fornøyd.
Uheldigvis hadde jeg en dårlig opplevelse da vi var uenige om en sak. Jeg sendte inn en reklamasjon til Legevakt Vest i September. Jeg ringte og etterspurte svar på denne reklamasjonen i desember og jeg sendte ny e-post i januar. Jeg fikk svar på min reklamasjon i april.
Jeg er meget skuffet over hvordan Kari taklet denne reklamasjonen da jeg fikk beskjed om at dette ikke var noe hun ønsket å bruke tid på.
I tillegg var jeg dagen første pasient da jeg hadde min siste time med henne. Da kom hun gående inn da timen egentlig skulle starte og vi startet timen 15 minutter etter det vi egentlig skulle. Jeg skulle på jobb og jeg setter lite pris på mennesker som ikke respekter andre sin tid.
Kari er en veldig flink lege, men jeg føler dessverre at hun har får mye å gjøre og ikke tok seg tid til å behandle min sak. Jeg hadde også en meget dårlig kundeopplevelse med henne da hun ikke hadde noe ønske om å løse reklamasjonssaken med meg.
Tar deg på alvor
Lege: Kari Lise Jacobsen Eidjar SkrevetKari Lise tar deg på alvor og gir deg en trygghetsfølelse. Hun tar seg god tid til deg, men det er synd at hun er så travel da det ikke er like bra når man kommer til vikaren hennes.