Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nærøysund Legekontor
Empatisk og grundig fastlege
Lege: Kamilla Stylo Czownicki SkrevetEn faglig dyktig, empatisk og imøtekommende fastlege. Tar seg alltid tid, er grundig og ser helheten. Følger opp pasienten og henviser ved behov. Har kun gode opplevelser og ville aldri byttet henne bort!
Kunnskapsrik
Lege: Oleg Bogachev SkrevetTar pasienten på alvor, er god til å lytte, raske handlinger og vurderinger samt effektiv behandling av pasientene som da unngår unødvendige smerter og lidelser
En dyktig lege som tok meg alvorlig.
Lege: Oleg Bogachev SkrevetFulgte meg opp på god måte da jeg ble sykemeldt, en dyktig lege som viste interesse for å finne ut av sykdommen.
Skjønner ikke norsk
Lege: Olga Bogacheva SkrevetBryr seg ikke om pasienten. Føler meg ikke frisk. Men får ikke hjelp. . Den verste legen jeg har møtt....
Sikkert flink, men...
Lege: Kamilla Stylo Czownicki SkrevetCamilla er sikkert en flink lege, men dessverre fikk jeg sjelden se det. Søt og hyggelig, men usikker på egen kunnskap. Hun måtte stadig sjekke med kollegaer før hun klarte å bestemme seg. Opplevde at nesten hver eneste time var kraftig forsinket, eller ble avlyst/ utsatt pga legens eget sykefravær. Treg til å fornye resepter. Jeg byttet tilslutt fastlege til meg og mitt kronisk syke barn pga ustabil tilstedeværelse av legen.