Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Paradis Legesenter
Imøtekommende
Lege: Tanadda Woodthorpe SkrevetKom inn 10 min før avtalt time.
Møtt med et smil. Hører hva du sier. Effektiv, men ser ikke på klokka. Følte meg veldig godt ivaretatt!
Trygg fastlege.
Lege: Rune Danielsen SkrevetVeldig fornøyd med Rune, han er jordnær og genuint interessert i hvordan jeg har det. Tar det jeg sier på alvor, og gir gode råd som passer til situasjonen. Håper å ha Rune som fastlege i mange år fremover.
Uengasjert, dårlig kommunikasjon
Lege: Vanja Alves SkrevetMisfornøyd. Sitter igjen med følelsen av at hun har dårlig tid og ikke gidder helt å ta seg tid til å gjøre tester. Jeg har vært inne flere ganger nå og får bare resept på resept uten noen form for forklaring eller testing, ikke følelse av at en blir tatt seriøst. Blir lite tillit til at det skal fungere, noe det heller ikke gjør. Lite empati. Lite engasjert. Kan ikke anbefale.
fantastisk lege
Lege: Rune Danielsen SkrevetEn lege med en empati som ikke er påtvunget fordi det står i legeboken at det forventes av en lege, det er ekte. Han husker alltid hva vi snakket om sist, hvordan det går og prøver alltid finne best mulig løsning for meg. Han pusher meg når han må, og er støttende og empatisk når jeg trenger det. Jeg skulle ønske jeg fikk denne legen da jeg var enda yngre, han kunne ha hjulpet meg ut av mange vanskelige problemstillinger. Rune må være byens beste og morsomste lege! Ringer alltid og følger opp, og tar seg enormt god tid hver eneste time. Sånn skal en ekte lege være!
Utrolig dyktig lege
Lege: Tanadda Woodthorpe SkrevetVi ble så utrolig godt ivaretatt av denne gode legen. Hun kom hjem til oss på kort tid, og ga gode faglige råd. Hun tok seg god tid, og er svært flink med barn!