Paradis Legesenter

Lagårdsveien 73 4010 Stavanger

Siste vurderinger av behandlere ved Paradis Legesenter

fantastisk lege

Lege: Rune Danielsen Skrevet

En lege med en empati som ikke er påtvunget fordi det står i legeboken at det forventes av en lege, det er ekte. Han husker alltid hva vi snakket om sist, hvordan det går og prøver alltid finne best mulig løsning for meg. Han pusher meg når han må, og er støttende og empatisk når jeg trenger det. Jeg skulle ønske jeg fikk denne legen da jeg var enda yngre, han kunne ha hjulpet meg ut av mange vanskelige problemstillinger. Rune må være byens beste og morsomste lege! Ringer alltid og følger opp, og tar seg enormt god tid hver eneste time. Sånn skal en ekte lege være!

Utrolig dyktig lege

Lege: Tanadda Woodthorpe Skrevet

Vi ble så utrolig godt ivaretatt av denne gode legen. Hun kom hjem til oss på kort tid, og ga gode faglige råd. Hun tok seg god tid, og er svært flink med barn!

Trygg og grundig

Lege: Tanadda Woodthorpe Skrevet

Vi hadde et veldig positivt inntrykk av Tanadda da vi møtte henne som lege på legevakten. Hun gjorde alle riktige vurderinger av datteren vår som ikke åpenbart behøvde sykehusinnleggelse der og da, men som det viste seg senere den natten at var absolutt nødvendig.
Vi er veldig takknemlige.

Hyggelig og imøtekommende.

Lege: Tanadda Woodthorpe Skrevet

Bruker god tid på samtale før hun tar opp sykdomsbildet,smilende og hyggelig slik at jeg blir avslappet og rolig. Faglig dyktig og effektiv,rett og slett slik en lege skal våre. Vennlig hilsen [navn fjernet av moderator].

Fantastisk person

Lege: Tanadda Woodthorpe Skrevet

For en person!! Denne lege ga meg tid til å snakke, forklare problem å hun viste forståelse, medfølelse samtidig som hun kom med medisinsk veiledning. Vurdere å flytte etter henne da jeg fant ut hun sluttet på varhaug legesenter. Anbefales på det sterkeste!!!