Øyvind Mjønes
Jeg vil gjerne uttrykke min takknemlighet for min fastlege. Øyvind er en dyktig og empatisk profesjonell som alltid tar seg tid til å lytte og gi grundige forklaringer. Han viser ekte omsorg og forståelse, noe som gjør at jeg føler meg trygg og ivaretatt. Jeg setter stor pris på hans engasjement og kompetanse.
Beste fastlegen jeg har hatt. Tar seg tid til å virkelig høre på deg. Engasjert og medmenneskelig. Kunne ikke vært mer fornøyd!
Dro til denne legen for å prate om problemer med min mentale helse, noe jeg hadde gruet meg veldig til, og som var et stort steg. Jeg ble møtt med null forståelse og egentlig alt i alt en veldig ubehagelig time. Kan hende han har god kompetanse på andre områder, men ville ikke ha åpnet meg om problemer med mental helse.
Øyvind er tilgjengelig, og følger godt opp og tar deg på alvor. Jeg stoler på hans vurderinger, og har inntrykk av at han er en dyktig lege.
Dette er ikke noe man skal ta for gitt i Stavanger med fastlegekrise, som jeg selv har erfart tidligere, så føler meg heldig som har plass hos en dyktig og tilgjengelig lege.
Ble ikke møtt på en respektfull måte av denne fastlegen. Var en tid der jeg sleit med psyken og trengte hjelp. Han var avvisende og motvillig til å hjelpe. Gikk egentlig bare mer utover psyken og jeg angret på at jeg hadde åpnet meg om mine utfordringer.