Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Frosta Legekontor
Kommer aldri til å bytte!
Lege: Randi Iren Barli SkrevetUtrolig dyktig lege på alle felt. Svært tilstedeværende under legetimene, og gir alltid inntrykk av at hun har all verdens tid til akkurat deg. Ingen titting på klokka eller overfladiske undersøkelser fordi hun har det travelt. Gir et sterkt inntrykk av at hun oppriktig bryr seg om deg som pasient, og er flink til å følge opp videre når det er nødvendig. Ikke minst er jeg svært fornøyd med at barnet i huset "elsker" henne. Blir gjerne med til legen ved sykdom (som det er en del av) og godtar alle undersøkelser uten protester. Ikke så rart med det barnetekket hun har, og det fulle fokuset hun alltid gir.
Finner ikke bedre!
Lege: Linn Beate Skogholt SkrevetBedre lege enn dette skal du lete lenge etter. Hun gir god oppfølging og er tilgjengelig! Klarer å forklare ting på en enklere måte om det må til og har alltid et smil om munnen. Hun lytter og bedre råd har i alle fall ikke jeg fått. Med hun som lege, er legeskrekken på god avstand!
Uten tvil den beste legen!
Lege: Linn Beate Skogholt SkrevetAlltid blid og imøtekommende. Tar seg godt tid og man føler seg alltid sett og hørt. Gir gode råd og stiller opp uansett når:-) Makan til god lege skal man lete lenge etter, jeg kommer aldri til å skifte fastlege såfremt Linn ikke slutter i jobben sin.
Kjempefornøyd!
Lege: Harald Skogholt SkrevetKjære Harald. Du e den bæste lægen vi nån gång kunna ha hatt.
Ære være dett hærlige væsen og syn på folke.
Føle mæ bestandi godt i varetatt hos dæ.
D e næsten som man får løst t å bli igjen litt ekstra på timen sin kun fordi man
føle sæ så godt motatt, sett å hørt på!
Æ kan på tro og ære ikke sei nå ainna enn man skal
leit væl å læng før man finn en bedre læge.
Så æ vil bære sei. Tusen takk for at akkurat du valgt å bli læge.
Og kor heldi man den gang va som fekk dæ som læge.
Stå på videre Harald mett dett glimrende arbei.
Alltid fullt fokus på DEG
Lege: Randi Iren Barli SkrevetFøler at hun tar seg god tid, at hun tar meg på alvor. Har aldri opplevd at hun har bagatellisert mine problem, selv om jeg selv kanskje har gjort det. Har et VELDIG godt inntrykk av henne, etter å ha vært der jevnlig gjennom flere år.