Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Frosta Legekontor
Veldig bra og trivelig
Lege: Randi Iren Barli SkrevetBarli framstår som en veldig kompetant og trivelig lege som har god tid til passienten.
LEGEN OVER ALLE !
Lege: Harald Skogholt Skrevetå jeg somm trodde jeg hadde den beste legen av alle(en Walter Paulsen) men nei. Harald Skogholt er en lege som gjør alt for pasientene sine(snakker for to.) å klarer ikke han eller har lov til (ps. han kan mere enn han lov til.tro meg),så sørger han for att du får den hjelpen du trenger. å så får du høre sannheten,på hans kontor er visst en spade,en spade.selvopplevd flere ganger.bla. rett før jul, inn te harald,jeg var sliten å deppa,skulle ha gjester julaften å trodde ikke jeg skulle bli ferdig med allt.kom inn til ham på kort varsel,skulle bli godt å få litt trøst,MEN NEIDA!! han sa: du e bare nøidd te å bli færdi.DU MÅ BÆRRE TA DÆ SJØLL I NAKKEN Å BLI FÆRDI.DU HAR IKJE NÅKKA VALG. NÅR DU E PÅ ARBEI DER DU SETT MY,Å DE SJER NÅKKA,SETT DU DA PÅ RÆVA Å SEI ATT DU E UTSLITT?? NEI,DU JØR IKJE D,FÅR DU HAR EIN JOBB EINDA.NEI,DU MÅ BÆRRE FÆRRA HEIM Å BLI FÆRDI,FOR JÆSTAN KJÆM. herlig lege. jula kom å gjestene var fornøyd.takk for det du har gjort for oss,harald,MEN DU MÅ NOK TA DÆ SJØL I NAKKEN,for oss blir du ikke kvitt me d første. :-) godt nytt år til dere alle,dere gjør en kjempejobb. femstjærners med all incl.
Fabelaktig
Lege: Linn Beate Skogholt SkrevetSuper lege!!!! Dyktig, har tid til å følge opp og er hyggelig i tillegg!
En varm og kunnskapsrik lege
Lege: Harald Skogholt SkrevetSer hele pasienten og en føler seg vel ivaretatt.
Kan anbefales spesielt for de som sliter med komplekse, fysiske som psykiske lidelser.
Veldig flink lege
Lege: Harald Skogholt SkrevetHan er fokusert på pasienten, henviser til spesialist ved behov og er lett å snakke med. Veldig fornøyd!