Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Haugesund Legesenter
Flink lege, men lang ventetid
Lege: Åshild Fykse SkrevetVeldig fornøyd med Fykse som fastlege, hun lytter til problemene, og kommer med gode løsninger.
Føler meg alltid trygg og godt ivaretatt hos henne.
Kan være vanskelig å få time, da hun ikke jobber hver dag. Og selv med time kl. 8 om morgenen, er hun ofte forsinket.
Veldig hyggelig lege
Lege: Kjell Ivar Glette SkrevetSympatisk og forståelsesfull lege som har hjulpet meg mye de siste årene. Han er veldig hyggelig og tar seg tid til å høre på deg samtidig som han slenger inn litt hverdagslig prat for å gjøre hele møtet litt mer naturlig.
Tid til pasienten
Lege: Tor Johannesen SkrevetEtter å ha vært kunde hos denne fastlegen i flere tiår og har bare positive opplevelser som kunde her. Jeg blir hørt og undersøkt når jeg er syk og blir henvist videre når det er nødvendig for å finne ut om noe alvorlig er galt. Det er heller aldri lang ventetid på kontoret. Måten det gjøres klar til neste kunde på, gjør at det er en effektiv hverdag på hans kontor. Denne legen anbefales på det varmeste.
Kunnskapsrik, men....
Lege: Tor Johannesen SkrevetJohannesen er en veldig hyggelig og imøtekommende lege, men de siste 2 årene han var legen min var jeg bare hos vikarer og studenter. Fikk derimot alltid time raskt, men måtte ofte vente i opp til flere timer for å komme inn til timen.
Følte ikke jeg ble tatt seriøst med mental helse, men alt annet ble nøye undersøkt. Dersom det ikke var en "enkel" løsning eller han ikke fant resultatet med en gang gikk det i glemmeboken. Ble ikke fulgt opp og ende opp med å ikke alltid få hjelpen jeg trengte.
Hyggelig og smilende lege som kan mye og er flink på det meste, men følte ofte jeg ikke ble tatt seriøst og måtte ofte ta kontakt for å få svar eller oppfølging selv.
Fantastisk lege
Lege: Kjell Ivar Glette SkrevetHan er en flott lege, og veldig sympatisk!! Han har alltid vært der for meg og gitt meg den støtten jeg trenger