Haugesund Legesenter

Skippergata 14 5527 Haugesund

Siste vurderinger av behandlere ved Haugesund Legesenter

Fantastisk dyktig lege

Lege: Åshild Fykse Skrevet

Fykse er empatisk, tar seg tid til å lytte til deg, og fremstår som et medmenneske. Hun henviser ved behov, og det føles trygt å være i hennes hender. Det er helt tydelig at hun ønsker det beste for meg som pasient. Kan varmt anbefales!

Derimot er resepsjonistene på legesenteret i en egen klasse når det kommer til surskap. Har aldri følt meg så mye til bry, som når jeg tar kontakt med de. De bjeffer til deg uansett årsak til legebesøket, og det føles aldri "alvorlig nok". Sannsynligvis burde de begge to ha sett seg om etter nye jobber.

Svært god og hyggelig lege!

Lege: Tor Johannesen Skrevet

Har hatt Tor som fastlege i over 26 år! Han er svært dyktig og har meget stor og bred kunnskap! Faglig sett er han slik at man ikke trenger og bekymre seg, han er nøye og om det trengs blir man sendt videre til spesialist meget raskt. Han er virkelig en lege til å stole på, er svært nøye med og følge opp, er alltid oppdatert og er en lege som er veldig på! Han er medmenneskelig og har god humør og god fin lun humor! Han kan karakteriseres som den beste type fastlege man kan ha!

Erfaren lege

Lege: Kjell Ivar Glette Skrevet

Virker som om han har bra oversikt og gjerne vil hjelpe.
Men helsepersonell forøvrig trenger utskiftning/ oppgradering.
Har hørt om sjeldne tilfeller hvor folk i løpet av sin helsesekretær karriere setter nålen i nerver 2 ganger, men aldri opplevd at en helsesekretær klarer det 2 ganger på samme blodprøve taking.
Kom hjem med blåmerker og merke etter nålestikket på begge armene. Var kvalm til langt på kveld. Måten denne helsesekretæren opptrer muntlig og non verbalt er også langt under grensene.

Best i byn

Lege: Tor Johannesen Skrevet

Har hatt Tor som lege så lenge jeg kan huske.
Tar meg alltid på alvor og har alltid humoren på plass.
Alltid hyggelig og komme der, selv om ventetiden kunne vært kortere. Alltid ett smil om munnen.

Veldig hyggelig

Lege: Åshild Fykse Skrevet

Fykse er en veldig flink og empatisk lege. Alltid blid. Jeg er en kronikker så trenger endel oppfølging. Hun tar seg alltid god tid og lytter. Veldig flink å følge opp henvisninger etc til /fra spesialister. Anbefales.