Haugesund Legesenter

Skippergata 14 5527 Haugesund

Siste vurderinger av behandlere ved Haugesund Legesenter

tor johannesen

Lege: Tor Johannesen Skrevet

Hyggelig og imøte kommende lege. Alltid et smil rundt munnen. Tar ikke alltid pasienten alvorligt. Ikke egnet for medisinering av adhd og antidepressiva.

Flink. men gir beskjed om at hun er overarbeidet, og har ikke tid.

Lege: Åshild Fykse Skrevet

Flink,og grei. Men har gått ut idet siste med beskjed om at de er overarbeidet der. Dette er ikke til pasientens hjelp. og kontoret gir ofte ikke beskjed videre inn til legen om ting som haster. Ikke godt nok! For noen av oss som er kronisk syke, og noen ganger må ha ekstra hjelp for tilstander som forverrer seg: Ikke særlig bra. Fastleger skal i følge deres stilling være vår koordinator. Dette må hun ha bedre tid til.

Empatisk og dyktig

Lege: Åshild Fykse Skrevet

Må alltid vente en stund på å komme inn til timen, men det er hun verdt; en bedre fastlege skal du lete lenge etter! Opplever henne som vennlig og interessert, og svært kunnskapsrik.

Det eneste negative jeg kan komme på, er sekretærene/sykepleierne ved legesenteret, som trolig spiser sitroner til både frokost og lunsj.

Sosial, dyktig lege

Lege: Tor Johannesen Skrevet

Tor Johannesen har vært min fastlege så lenge jeg kan huske. Han er sosial og dyktig lege. Hvis det er noe utenfor hans felt, henviser han til spesialister ved både behov og bekymring. Tor er fokusert på pasienten og sitter bare på pc'en når han må. Han kan ofte være engasjert i samtalen, som jeg personlig synes er en fin ting. Super lege, som kan absolutt anbefales.

sjokkert

Lege: Åshild Fykse Skrevet

Var nettopp på time hos åshild og er kjempe skuffet og sjokkert over måten hun behandlet meg på. Først og fremst måtte vi vente i 1 time på og få komme inn til time, så når vi først kom inn virket det ut som hun ville ha meg ut fortest mulig. Og når jeg spurte om spørsmål så sa hun "det kan det være mange grunner til" uten og gi noen som helst svar. Gikk ut av timen mer forvirret enn det jeg var når jeg kom. Jeg kommer til og bytte lege.