Storhamar Legesenter

Måsåbekkveien 2 2316 Hamar

Siste vurderinger av behandlere ved Storhamar Legesenter

Trygg og dyktig lege

Lege: Gisle Vermund Skrevet

Flink til å lytte, blir tatt på alvor. God på oppfølging, nysgjerrig og lærevillig på kunnskap om sjeldne helseutfordringer.

Kunne vært bedre

Lege: Mari Hveem Rostad Skrevet

Hvis hun var i humør og var innstilt på å gjøre en jobb, opplevdes det som uproblematisk å gå til henne. Av og til synes jeg derimot hun både kunne og burde gjort en større innsats.

En episode jeg ikke skal si for mye om, gjorde at jeg valgte å kutte samarbeidet. Måten hun håndterte denne saken på var etter min mening, såpass kritikkverdig at jeg ikke så noe poeng i å ha henne som primærkontakt lenger.

Staben av helsesekretærer og servicepersonell for øvrig var generelt av ypperste klasse. Flere av disse savner jeg nesten. Velmenende og blide folk. De bidrar til å trekke opp de samlede inntrykket.

Må lytte mer

Lege: Gisle Vermund Skrevet

Jeg opplever han som utrolig dyktig på somatiske sykdommer. Men noen samtalepartner er han ikke. Lytter for lite og prater for mye.

Herlig lege

Lege: Audun Nygaard Skrevet

Audun hører, ser og lytter. Han er åpen og ærlig, og effektiv.

Svarer på meldinger, skaffer timer og henviser ved behov. Her er det en som virkelig passer jobben sin.

Føler meg trygg, fornøyd og godt ivaretatt hos Audun.

Trygg og løsningsorientert

Lege: Gisle Vermund Skrevet

Jeg føler at jeg blir hørt når jeg kommer med helseplager og bekymringer. Jeg har raskt fått henvisninger når det har vært grunnlag for det. Når vi er uenige er alltid begrunnelsene gode og logiske samtidig som at jeg ikke føler meg overkjørt.
Kan være litt lang ventetid på time.