Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Storhamar Legesenter
Min beste fastlege
Lege: Marianne Evenstuen SkrevetHar hatt mange fastleger, men denne er den aller beste på alle områder. Hun tar seg tid og ser og lytter.
Fantastisk lege
Lege: Audun Nygaard SkrevetHar aldri hatt en bedre og unik fastlege enn Audun. Han har ALT en fastlege skal ha. Vi bruker han hele familien og føler oss faktisk priviligerte som er så heldig å få gå hos han. Han lytter, alltid i godt humør, kunnskapsrik og en beroligende effekt hver gang man passerer dørstokken hans på legekontoret
Trygg og dyktig lege
Lege: Gisle Vermund SkrevetFlink til å lytte, blir tatt på alvor. God på oppfølging, nysgjerrig og lærevillig på kunnskap om sjeldne helseutfordringer.
Kunne vært bedre
Lege: Mari Hveem Rostad SkrevetHvis hun var i humør og var innstilt på å gjøre en jobb, opplevdes det som uproblematisk å gå til henne. Av og til synes jeg derimot hun både kunne og burde gjort en større innsats.
En episode jeg ikke skal si for mye om, gjorde at jeg valgte å kutte samarbeidet. Måten hun håndterte denne saken på var etter min mening, såpass kritikkverdig at jeg ikke så noe poeng i å ha henne som primærkontakt lenger.
Staben av helsesekretærer og servicepersonell for øvrig var generelt av ypperste klasse. Flere av disse savner jeg nesten. Velmenende og blide folk. De bidrar til å trekke opp de samlede inntrykket.
Må lytte mer
Lege: Gisle Vermund SkrevetJeg opplever han som utrolig dyktig på somatiske sykdommer. Men noen samtalepartner er han ikke. Lytter for lite og prater for mye.