Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Storhamar Legesenter
Kan ikke anbefales
Lege: Gisle Vermund SkrevetHar brukt han som vikar for min egen lege. Oppfatter han som uinteressert, lite imøtekommende, lite empatisk og ikke løsningsorientert. Avbryter ofte i samtalen. Kan ikke anbefale denne legen.
Ung, men flink lege
Lege: Marianne Evenstuen SkrevetHar hatt Marianne av og til når min egen fastlege ved Storhamar Legesenter ikke har vært tilgjengelig. Jeg hadde litt problemer med kommunikasjonen de første gangene, men etter hvert syns jeg hun har blitt en trygg og mer forståelsesfull lege som lytter til pasientene. Jeg har alltid fått hjelp med det jeg har kommet for eller lurt på. Kan trygt anbefales.
Svært godt.
Lege: Gisle Vermund SkrevetKunnskapsrik, trygg og vennlig lege som lytter på pasienten. Er tilgjengelig både fysisk og digitalt.
Ikke bra!
Lege: Gisle Vermund SkrevetFølte meg hverken hørt eller sett av denne legen. Han hadde ikke en gang satt seg inn i journalen til første møte. Anbefales ikke.
Positivt
Lege: Gisle Vermund SkrevetEr meget fornøyd med min fastlege og ønsket å gi en positiv tilbakemelding etter å ha fått vite at fastlegene ikke kan reservere seg mot å få omtale og vurderinger publisert på nettet.