Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Storhamar Legesenter
Ikke fornøyd
Lege: Mari Hveem Rostad SkrevetJeg var ikke fornøyd med Mari som lege, hverken personlig eller faglig. Dårlig kjemi mellom oss kan kanskje være noe av grunnen. Virker som om hun ikke er villig til å høre på innspill, noe som svekker hennes faglige troverdighet for meg. Totalt følte jeg meg ikke godt ivaretatt hos henne eller at jeg kom videre med utfordringene jeg dro dit for. Ingen god opplevelse å ha henne som fastlege for oss, med andre ord.
Fornøyd, men for lang ventetid
Lege: Mari Hveem Rostad SkrevetVeldig fornøyd med henne som lege. Flink, lytter og informerer bra. Ventetiden for time er derimot uakseptabel! 2 måneders ventetid på legetime. Virker som hun har for liten kapasitet til og ha så mange pasienter
han er da ung da.
Lege: Audun Nygaard Skrevethar bare hvert der et par ganger, men har ingen problemer med å snakke med han. tvert imot, jeg er en vanskelig pasient som har problemer med å forklare hvordan jeg har det.
Vil bytte lege
Lege: Mari Hveem Rostad SkrevetHun lytter dårlig til pasienten. Og hun har alltid rett. Har du plager må du vente å se om det går over eller så kan man komme tilbake om 1-2 uker for enda ny vurdering. Takler ikke s godt pasienter med mye plager.
Ikke fornøyd
Lege: Mari Hveem Rostad SkrevetIkke fornøyd med henne som ny fastlege. Virker usikker og velger enkle løsninger fremfor å henvise videre. Forøvrig lett å komme i kontakt med per telefon. Ringer alltid opp ved forespørsel.