Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hegra Legekontor
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Arne Harald Solem SkrevetHan har vært fastlegen min i flere år, og jeg har nå byttet lege på grunn av flytting. Jeg har vært veldig fornøyd.
Beste legen jeg har hatt!
Lege: Arnstein Hegge SkrevetArnstein er en helt fantastisk fastlege, og anbefales på det sterkeste. Han er utrolig god til å lytte, ta seg tid og følge opp! Han ser helheten, og er ikke bare opptatt av målinger og resultater. Et unikum av en fastlege!
Fantastisk lege med sympati og forståelse.
Lege: Arnstein Hegge SkrevetJeg og min familie har vært pasient i mange år og jeg må si at dette er nok en av Stjørdals beste leger. Han har alltid god tid, er flink til og lytte og følge opp. Du føler alltid at han ønsker det beste for deg og fordi om han har mye å gjøre så fokuserer han på deg og dine behov. Håper aldri han slutter som lege her på Stjørdal.
God lege
Lege: Arnstein Hegge SkrevetFlink lege og tar deg serriøst ved møte på legekontoret.
men ved telefonsamtaler/videosamtaler føler jeg ikke at jeg blir tatt serriøst.
Ringer ikke opp ved timeavtale (videosamtale/telefonsamtale).
Fantastisk lege
Lege: Arnstein Hegge SkrevetEn lege som virkelig ser deg og tar dine bekymringer på alvor. Virker faglig trygg og har evne til å sette seg godt inn i ting om det er noe han er usikker på. Anbefales på det sterkeste...