Hegra Legekontor

Einar Bergs Veg 4 7520 Hegra

Siste vurderinger av behandlere ved Hegra Legekontor

Fantastisk lege!

Lege: Arnstein Hegge Skrevet

Lytter til pasienten, empatsk og flink. Spør ofte "hva tror du selv"når han kommer med nye ting. Er tydelig opptatt av at pasienten er den som kjenner sin kropp best. Anbefales på det varmeste!

Hold deg unna

Lege: Arne Harald Solem Skrevet

Fikk time på dagen, har lavt stoffskifte og symptomer som gjør meg utmattet. Kjørte 1,5 time for denne timen, legen lytter overhodet ikke til symptomene mine. Jeg ber om en henvisning til endokrinolog, dette gjør han ikke og sier at dette ordner vi. Jeg forteller at jeg har holdt på i 1,5 år uten at d har vært stabilt bortsett fra 2 mnd i svangerskapet da jeg ble fulgt opp av endokrinolog.

Jeg forteller også at jeg sliter med å spise mat og svelge, da sier han at han ikke har tid til å følge opp det.

Her får du ikke helsehjelp så gå heller privat om du tenger hjelp.

Utrygg

Lege: Arnstein Hegge Skrevet

Kommer inn en pasient som er dårlig, med betennelse i kroppen og over 40 i feber. Han tar ingen målinger av pasienten, og det er pasienten selv som må komme med forslag til behandling. Pasienten får resept på Antibiotika og får velge selv om hen vil begynne eller ikke. Dårlig utført arbeid av lege og utrygg pasient.

Topp lege

Lege: Arnstein Hegge Skrevet

Ufattelig imøtekommende og dyktig lege som ser pasientene og møter alle på en god måte.................

Lytter ikke

Lege: Arne Harald Solem Skrevet

Anbefales ikke om man sliter psykisk. Henviste meg fort til psykolog, men etter det skulle han ikke være til noe hjelp, jeg fikk beskjed om å forholde meg til psykiatrien og nav(var sykemeldt). Han ønsket ikke å lytte eller diskutere noe med meg, kun sykemelde meg videre når jeg kom til tine, så jeg så meg nødt til å skifte fastlege.