Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hegra Legekontor
kommer til og bytte fastlege ganske så fort
Lege: Arne Harald Solem Skrevetjeg var i en bilulykker for et par måneder siden å sliter en stor del med både nakke å rygg.
føle at æ ikke bli trudd på når æ drar dit..
å en sånn følelse e jaggu ikke godt når en ikke klare å gjør nå, en liten gåtur med hunden slår mæ ut resten av dagen for da e ryggen å nakken helt ødelagt..
å når æ drar dit for og få hjelp igjen for at pillan han skreiv ut ikke funke å at ting ikke bli bedre å at han da ikke tar det seriøst nåkk e ille... å meste av tia bli brukt foran skjemen å tastaturet, ser på mæ en sjelden gang :/
her bli det bytting av lege ganske så fort!!!
Rolig og flink lege
Lege: Arne Harald Solem SkrevetArne har vært fastlegen til meg helt siden jeg var barn og han har vært legen til flere i familien min, han er en kjempegrei mann, han forklarer godt, forteller om legemidler og bivirkninger, og han gjør grundige undersøkelser.
Kjempebra
Lege: Solgunn Aalrust SkrevetFlott, flink, medmenneskelig, kan hjelpe der andre ikke kan! Har slitt med hodepine i mange år, ingenting hjelper!
Mye magevondt, knanjse irritebel tarbm...
Doktoren kjenner meg fra før, trenger hjelp nå da forrige fastlege var userriøs!!
Jobbene gir meg opp, hvet ikke helt hba jeg skal gjøre. trenger virkelige gode råd!
Jeg bytter til en annen lege
Lege: Solgunn Aalrust SkrevetGrunn til det er følgende: Jeg var hos legen Aalrust i juni 2015 da vi ble enige om at jeg skulle henvises til en legespesialist. Henvisningen var ikke sendt av Aalrust straks etter mitt besøk, men først på slutten av september. Fra og med juli var jeg nødt til å ringe legekontor hver uke for å purre på.
Mitt endelige inntrykk er at Aalrust ikke er punktlig når det gjelder å utføre oppgaver som forventes av henne som lege.
Flink, men fjern
Lege: Solgunn Aalrust SkrevetVeldig snill og hyggelig dame, men ting tar ofte litt tid. Henvendelser sendes gjerne noen mnd. etter avtalt tidspunkt. Ganske rotete og glemsk, men menneskelig og sprudlende.